reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

My chcieliśmy bliźniaki od początku, lekarz się nie zgadzał na dwa zarodki przy pierwszej stymulacji.
A dokąd się wybieracie? Robaczkami się nie martw na zapas, na pewno wszystko będzie ok!
W Polsce słoneczka brak, od kilku dni temperatura ok. 18st :(
Lekarz gamon :)
Przy 1 nie
Przy 2 ewentualnie
Przy 3 podamy ......
Takie dziwne założenia mają :szok:

reklama
Byliśmy tam rok temu. Wyspa ładna i pogoda murowana, ale poczytaj dokładnie opinie o hotelu, który wybraliście. My źle trafiliśmy, mimo że wybraliśmy to,co nam polecali w biurze. W hotelu był grzyb, pleśń, wilgoć, mrówki. Oboje się rozchorowaliśmy :-/ Nie była to podróż poślubna marzeń :( Hotel był 4*, a tu taka kicha. Polecam wynająć auto i pozwiedzać wyspę, jeśli lubicie takie atrakcje. Wulkan El Teide robi wrażenie :)

Dzień dobry dziewczynki! Ja wlasnie podnoszę dupsko z wyra, jem sniadanie i jadę na betę numer 2... Zobaczymy czy przyrasta buziaki trzymam kciuki za Misis! I miłego dnia dziewczynki ! Co ma byc to bedzie :)
piękna bedzie beta na pewno :)

Co do bliźniaków to ja,nie żebym jakoś mocno chciała,ale jak juz beda to radość podwójna :) Maz juz sie cieszy,ze takim wypasionym wózkiem beda śmigać podwójnym ;)

Byliśmy tam rok temu. Wyspa ładna i pogoda murowana, ale poczytaj dokładnie opinie o hotelu, który wybraliście. My źle trafiliśmy, mimo że wybraliśmy to,co nam polecali w biurze. W hotelu był grzyb, pleśń, wilgoć, mrówki. Oboje się rozchorowaliśmy :-/ Nie była to podróż poślubna marzeń :( Hotel był 4*, a tu taka kicha. Polecam wynająć auto i pozwiedzać wyspę, jeśli lubicie takie atrakcje. Wulkan El Teide robi wrażenie :)
Na której plaży byłaś. ?
Jak nazywał się hotel .?
Mam nadzieje ze to nie mój :szok:

reklama
Kobietki na miły dzień przesyłam zdjęcie ( nikt mnie nie pobił to fraxiparine[emoji14]
1469001382188.jpg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469001382188.jpg
    1469001382188.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 493
Do góry