reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

szarlotka80- Gratuluje :)
agniecha75- nie mam pojecia dlaczeog tak jest moze naprawde bylo cos nie tak z moimi zarodkami ale tak jak widze u ciebie to tyle razy to az nie mozliwe poprostu :/ do mnie dalej czasmai nie moze dotrzec ze sie nie udalo :) ja moze tez w lutym podejde do crio :) zobaczymy :D

reklama
Agniecha75 mnie prowadził dr Mańka....i bardzo go polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

Aisha internet jest pomocny ale czasami działa na odwrót...nie czytaj za dużo tych bzdetów!!!!:):)Ja tak piszę a sama wertowałam strony o małowodziu....:):)I co??? I nic mi to nie dało....poza stresem....

agniecha75- musze jeszcze miec z czego zaplacic to crio ,a mam niecale 21 lat to moze jezscze to moze poczekac pare miesicey :)

szarlotka80 ja się leczę u dr Orlińskiego, mojej koleżance u dr Mańki udało się za pierwszym razem, ale z kolei innej postawił złą diagnozę i szczerze powiedziawszy, gdy zapisywałam się tam na 1. wizytę, to postawiłam na los...

reklama
Joweg gratulacje ze znalezienia pracy-myślę, ze crio może poczekać, bo masz 21 lat ja o 10 więcej więc ja nie miałam już na co czekać-ale tak jak piszesz podreperujecie finanse i do dzieła-bedzie dobrze

kosik tak tak dostałam kanapeczkę -czyli w czwartek czekamy na dobre wieści
Szarlotka Wielkie Gratulacje z narodzin dzidziusia-niech zdrowo rośnie

Palu jestem nareszcie-ale mi się przyjemnie spało hihi a tak sie tego bałam-pobrali 12 komórek i też będą dzwonić w poniedziałek i powiedzą co i jak-leków dostałam masę, a Ty?

Do góry