reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie jestem z Łodzi ale tam (konkretnie w Rzgowie) dostałam się do programu, chyba z Tobą już wymieniałam doświadczenia. Niedrożne jajowody, mnie suę udało za pierwszym razem.
W niedzielę tam pewnie nikogo nie ma. Jutro zadZwonią [emoji4]
Tak pamietalam :) powied mi jeszcze po transferze id razu do domku pojechalas? Ja mam jakies 100km do gamety..cos czuje ze dzisiejsza nocke mam z glowy...

Tak pamietalam :) powied mi jeszcze po transferze id razu do domku pojechalas? Ja mam jakies 100km do gamety..cos czuje ze dzisiejsza nocke mam z glowy...

Ja na transfer sama pojechałam z Wawy. Po transferze tylko siusiu i od razu wróciłam samochodem.
Będzie dobrze, stymulacja poszła super. Jakie m ma nasienie?

Ewuniu tylko obawiam się że transfer może być odlozony jak będą za wysokie wyniki:/ wiem że marudze ale chyba hormony mną rządzą.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Targaja Tobą hormony .
Pociesze Cię ze mię masz się czego bać u mnie mówią ze in vitro za kilka lat tu będzie tylko ze sniezynek.
Pamiętaj co się odwlecze to nie uciecze . Nie bój się tego ze może odwolaja v transfer . Są inne strachy

U mnie w rodzinie były ciążę bliźniacze, na szczęście wszystko było ok.
Ja jestem rok starsza i od początku biorę 2 zarodki. Mam nadzieje,ze chociaż 1 się przyjmie :) a jakby były bliźniaki to było by super. Moja sąsiadka zaszła w naturalna ciążę z...trojaczkami :) Było jej ciężko,głównie fizycznie. Lekarze od początku mówili, że poród tylko przez cesarskie cięcie. Z tego co pamiętam to poród był na jakieś 2 tyg przed terminem.
Pewnie wszystko zależy od stanu zdrowia przyszłej mamy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie sa restrykcje wiekowe :)
Ja i tak chcem cesarke. A zreszta jak rozmawialam ze znajoma polozna i mowilam ze zrobilam sobie grupe niepelnosprawnosci na kregoslup bo ledzwiowy mam zryty na maksa z przepuklinami przy kazdym kregu to od razu powiedziala ze bedzie cesarka

reklama
Ale mi styd przepraszam:) alw gosia pusala o tym bladtku twoim i wywnioskowalam ze to wlasnie z niego sie udalo:) sorki, nie czytalam calej histori postow. Tak czy siak miejmy nadzieje ze wykrakalam ta ciąze:)
Jagoda nie masz za co przepraszac. Oby te twoje krakanie sie spelnilo. Napisze ci tak w skrocie 6 dnia moj profesorek zadzwonil i powiedzial ze zaden zarodek nie rozwinol sie do blastki i ze to koniec a 7 dnia zadzwonil i powiwdzial ze zostawil jednego jeszcze na noc i wyszla blastka i jest teraz sniezynka i czekam na criotransfer. Po punkcji mialam transfer odroczony z powodu wysokiego E2

Do góry