reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu - wczoraj pisalam:[emoji4]
Ja tez po wizycie i mam 2 - 20, 1 - 18, 1- 15 i 2- 12 wiec nierowno rosna... Estradiol z poniedzialku 580, wg lekarki rosnie w porzadku. Jutro kolejna wizyta i zoabczymy czy te mniejsze podrosna troche...
Wstepnie punkcja zgodnie w Ewunki przepowiednia - w niedziele. No co za stres...

Dzis bede wiedziec wiecej mam nadzieje, bo inaczej zejde na zawal. A jeszcze nie wiem czy to hormony czy moje obrarstwo, ale kurde tyje prawie, ze w oczach. Masakra jakas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak teraz widze przed oczami :) jakos mi umknelo ale pamietam ze wisisz nam babeczki :)

reklama
Hej dziewczyny
Eve87 ja bym brala furagine, przy stymulacji mozna wszystko, pozniej jak sie rozwinie infekcja to moze byc problem po transferze, ja wlasnie zlapałam dzien po transferze bardzo ostre zapalenie pecherza i tez na wlasna odpowiedzialnosc furagina, na szczescie przeszło po kilku dniach :)
Wzięłam wczoraj jedną tabletkę i jest lepiej, chociaż noc przespałam :) Dzisiaj już będę wciągać żurawinę i duużo wody.Tak właśnie pomyslałam wczoraj,że gorzej jak mi się to rozwinie później :)

gosia a nie wiesz czy u nas robią punkcję w niedziele w razie czego? U mnie tak by wypadało albo niedziela albo poniedziełek..Zobaczymy jeszcze jutro.

Wzięłam wczoraj jedną tabletkę i jest lepiej, chociaż noc przespałam :) Dzisiaj już będę wciągać żurawinę i duużo wody.Tak właśnie pomyslałam wczoraj,że gorzej jak mi się to rozwinie później :)

gosia a nie wiesz czy u nas robią punkcję w niedziele w razie czego? U mnie tak by wypadało albo niedziela albo poniedziełek..Zobaczymy jeszcze jutro.
Robia i tak jedziesz do Bialegostoku na punkcje a punkcja jest w szpitalu

Hehe widze, ze z tych babeczek sie nie wylgam [emoji16] No trudno - jakos przezyje [emoji4]
Ewunka zapytam jak nie zapomne i jak trafie na normalna lekarke, bo jest tam taka jedna, ze mam ochote jej wyciac. Zupelnie jak ta Emeczki lekarka. Ale reszta na szczescie jest git.

Hehe widze, ze z tych babeczek sie nie wylgam [emoji16] No trudno - jakos przezyje [emoji4]
Ewunka zapytam jak nie zapomne i jak trafie na normalna lekarke, bo jest tam taka jedna, ze mam ochote jej wyciac. Zupelnie jak ta Emeczki lekarka. Ale reszta na szczescie jest git.

Jak mieszkasz blisko morza to przyjadę po nie sama i zostane z tydzień :D:D:D:D
To chodzisz prywatnie i tez Cię kilka przyjmuje. ? Jeszcze taki czubek z takie pieniądze :szok::szok:

Dziewczyny jestem po wizycie.
Mamy 6 tydzień 5 dni po wyliczeniach Dr [emoji6]
i mamy serduszko! [emoji7]
Niesamowite uczucie je usłyszeć ! [emoji173]️ chyba zapamiętam ten dzień do końca życia [emoji5] mój Mąż zaniemówił [emoji16]
Za dwa tygodnie mam kolejna wizyte 14.07 na 9.30 [emoji5]
Karta przebiegu ciąży założona! [emoji41]
Miłego dnia Wam życzę! [emoji8]

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie.
Mamy 6 tydzień 5 dni po wyliczeniach Dr [emoji6]
i mamy serduszko! [emoji7]
Niesamowite uczucie je usłyszeć ! [emoji173]️ chyba zapamiętam ten dzień do końca życia [emoji5] mój Mąż zaniemówił [emoji16]
Za dwa tygodnie mam kolejna wizyte 14.07 na 9.30 [emoji5]
Karta przebiegu ciąży założona! [emoji41]
Miłego dnia Wam życzę! [emoji8]

Ale się cieszę gratuluję [emoji5][emoji4][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry