reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
katharina203
No dwoch lekarzy mi powiedzialo ze nie moge jesc koenzymu...mam nadzieje ze na jednej stymulacji zakonczeHmmm z tego co słyszałam o kolorowych tabletkach to koenzym q10 jest na jakość komórek ( podobno ) a Ty przy pco będziesz miała duzzzzo pęcherzyków (komórek ) raczej słabej jakości . Wiec ta kolorowa tabletka raczej Ci nie szkodzigratuluję recept na wszystko to powinno starczyć Ci na 3 stymulację
![]()
Ewunka
.
Lile, kurcze nisko
Ja po 10 dniach puregon +4 dni organutan (czy jakoś tak) miałam 7 pęcherzyków a estradiol ok 3000.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie Dziewczyny
Ja miałam stymulację 11 dni, lekarz mi pobrał tylko 3 pęcherzyki, które nadawały się do zapłodnienia...
katharina203
A ny za twoj...kiedy robisz bete?Witajcie Dziewczyny
Ja miałam stymulację 11 dni, lekarz mi pobrał tylko 3 pęcherzyki, które nadawały się do zapłodnienia...właśnie jestem po transferze 2-óch (minął tydzień). 3 mam kciuki za Wasz sukces
![]()
A ny za twoj...kiedy robisz bete?
A ny za twoj...kiedy robisz bete?
Ja dopiero w środę 29 nie chcę wcześniej i tak bardzo się denerwuję.. a Wy kiedy proponujecie? Przed zabiegiem dowiedziałam się dodatkowo że nie mam prawego jajnika (wysechł?), a lewy dyszy ale ledwo. Więc to może była dla mnie 1 i ostatnia szansa
Ewunka
Nie tak ledwo skoro 1 dał 11 pęcherzyków i 3 się zaplodnily to zuch z z jajnikaJa dopiero w środę 29 nie chcę wcześniej i tak bardzo się denerwuję.. a Wy kiedy proponujecie? Przed zabiegiem dowiedziałam się dodatkowo że nie mam prawego jajnika (wysechł?), a lewy dyszy ale ledwo. Więc to może była dla mnie 1 i ostatnia szansa![]()
![Rolleyes :rolleyes: :rolleyes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes.gif)
reklama
Nie tak ledwo skoro 1 dał 11 pęcherzyków i 3 się zaplodnily to zuch z z jajnika.
nie nie.. 11 dni menopur, a z 5 pęcherzyków pobrał 3 i 3 zapłodniono
Podziel się: