reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kajka, mavi gratulacje dziewczyny!! Widzę ze forum odczarowane u nareszcie jakieś pozytywne bety! Kurczę ja siedzę teraz pod gabinetem i juz widzę ze mega opóznienie a mam jeszcze po południu na 2 końcu miasta pediatrę z mlodym zaliczyć bo bidok cały w wysypce ehhh

gosia.... szczerze marnie to wyglada,ale prawde mowiac tez nie trace nadzieji. Gdybys ta bete zrobila chociazby w srode bylaby pewniejsza a tak to jeszcze mysle ze nie ma co calkiem przekreslac.

Gosiu, teoretycznie beta powinna już być. niewysoka ale jednak. myślę, że nie zaszkodzi powtórzyć koło środy i wtedy już będzie jasność. ściskam CIę!

Dziewczyny pisałam, ale mi zjadło :( dzisiaj mam 6dpt blastusia czytałam, ze juz tego dnia moze pojawić sie beta wiec postanowiłam sie poddać torturom i pójść do laba. Panie w rejestracji próbowały mnie odwieść, ze za szybko i mogę sie niepotrzebnie rozczarować. Ale sie nie dałam. Właśnie odebrałam wynik i jestem w takim szoku!!!! Beta 49,37 nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać ze szczęścia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie beta blastki w 8dpt wynosiła 66, więc myślę, że przyrosty będą u Ciebie wzorcowe:) kciuki!

To lecę za ciosem nie wiem czy nie zaszybko się ciesze. Ale są dwie kreski na sikaczu .[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

no to jutro na betę! :) a to był transfer mrożaka czy świeżaka? ile jesteś po transferze? jakiego zarodka?

reklama
Do góry