reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kajka, mavi gratulacje dziewczyny!! Widzę ze forum odczarowane u nareszcie jakieś pozytywne bety! Kurczę ja siedzę teraz pod gabinetem i juz widzę ze mega opóznienie a mam jeszcze po południu na 2 końcu miasta pediatrę z mlodym zaliczyć bo bidok cały w wysypce ehhh

gosia.... szczerze marnie to wyglada,ale prawde mowiac tez nie trace nadzieji. Gdybys ta bete zrobila chociazby w srode bylaby pewniejsza a tak to jeszcze mysle ze nie ma co calkiem przekreslac.

Gosiu, teoretycznie beta powinna już być. niewysoka ale jednak. myślę, że nie zaszkodzi powtórzyć koło środy i wtedy już będzie jasność. ściskam CIę!

Dziewczyny pisałam, ale mi zjadło :( dzisiaj mam 6dpt blastusia czytałam, ze juz tego dnia moze pojawić sie beta wiec postanowiłam sie poddać torturom i pójść do laba. Panie w rejestracji próbowały mnie odwieść, ze za szybko i mogę sie niepotrzebnie rozczarować. Ale sie nie dałam. Właśnie odebrałam wynik i jestem w takim szoku!!!! Beta 49,37 nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać ze szczęścia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie beta blastki w 8dpt wynosiła 66, więc myślę, że przyrosty będą u Ciebie wzorcowe:) kciuki!

To lecę za ciosem nie wiem czy nie zaszybko się ciesze. Ale są dwie kreski na sikaczu .[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

no to jutro na betę! :) a to był transfer mrożaka czy świeżaka? ile jesteś po transferze? jakiego zarodka?

reklama
Do góry