reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
6-8 nie podchodzil by do transferu
8-16 od normalne do bardzo dobre
16-18 super
18-20 maksimum,jesli wiecej tez by transferu nie robil.

Tak to mniej wiecej brzmialo i odnosnie drapanka endometrium ,powiedzial ze jakby mogl to by to zabronil w leczeniu in vitro,bo nikt tego nie udowodnil ze pomaga,za to udowodniono ze w miejscu zadrapania bardzo czest tworza sie blizny i zrosty ktore moga byc przyczyna braku implantacji.
Czyli mi brakuje jeszcze 1 mm do normalnego jeszcze mam 2 dni :)

6-8 nie podchodzil by do transferu
8-16 od normalne do bardzo dobre
16-18 super
18-20 maksimum,jesli wiecej tez by transferu nie robil.

Tak to mniej wiecej brzmialo i odnosnie drapanka endometrium ,powiedzial ze jakby mogl to by to zabronil w leczeniu in vitro,bo nikt tego nie udowodnil ze pomaga,za to udowodniono ze w miejscu zadrapania bardzo czest tworza sie blizny i zrosty ktore moga byc przyczyna braku implantacji.
Jasny gwint nieźle odmienne teorie. Co do drapanka tez coś mi się o uszy obiło ze to napewno szkodzi a raczej nie pomaga

No niestety muszę ogłosić kapitulacje bo po prostu nie mamy pieniędzy na drugie podejście;(( a ja nie mam sił już

wiem,ze nie jestem w stanie ciebie pocieszyc...ale zycie czasami zaskakuje,robi nam niespodzianki tam gdzie tego sie najmniej spodziewamy.Wierze,ze in vitro bedzie refundowane znowu,jak tych popapranncow zastapia kiedys normalni ludzie.Oprocz tego nie masz tego cisnienia ze wzgledu na swoj wiek.Bedziesz jeszcze mamusia,pamietaj ,ze tylko w jednym wypadku nic nie mozna zrobic...jak juz nas "nie ma".Ludzie rozwiazuja wiele problemow,mozecie wyjechac z Polski ,poszukac pracy ,starczy wam zameldowanie i ubezpieczenie...i znowu otwiera sie nowa droga...nie poddawaj sie,nie udalo sie teraz,a co pozniej...:):):)

reklama
Jutro swieto ale za wczasu zaciskamy piąstki i trzymamy ✊✊✊✊ za piątkowe szczesliwe wieści po wizytach

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje

28: Mgs - urodziny :)
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie