reklama
anika11
Fanka BB :)
annemarie
Anika
koralik83
Niestety nie. Mam wrażenie ze zaraz @ się pojawi krew jest ciemniejsza, taka nie rozwodniona i skrzepyKoralik,jak plamienie?poszło do diabła?
annemarie
Niestety nie. Mam wrażenie ze zaraz @ się pojawi krew jest ciemniejsza, taka nie rozwodniona i skrzepy
Mozesz juz testowac??? albo sikacza zrobic?
gosia321
Na 15:20 a zaraz jade pobrac krew jak sie obrobie w pracy : )Dzień dobry dawaj kalendarz bo nie wiem co się dziś dzieje a dziś było tłumnie
Na którą masz wizytę. ?
Tak zgadza sie dzisial tlumy sa
Falka302
Falka ,odnośnie postu z wczoraj...badał dok. Bete???
Nie właśnie. Nawet o te wczesniejsze nie zapytal. Ja na to nie zwróciłam uwagi ale M sie oburzyl ze o nic nie zapytal tylko zrobil usg i tak chyba nas skreslil... Wczoraj mialam zalamke i stwierdzilam ze kategorycznie nie bede szla na bete tylko poczekam do pon niech sie wyjasni. Ale dzisiaj wstalam i walcze dalej. Pojde na bete, bedzie wszystko jasne. Po co odwlekac. Boje sie prawdy, ale jesli tak ma byc...
Tylko odczekam z 2h bo musialam zjesc sniadanie zeby mnie az tak nie mulilo.
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! Trzymajcie sie, nie dajcie sie!
Gosia wpisz mnie proszę na 30.05 ma usg.
anika11
Falka, bardzo dobre podejscie! ja bardzo wierzę, że MAluszek rośnie i już na dniach pojawi się serduszko! niezmiennie trzymam za Was kciukiNie właśnie. Nawet o te wczesniejsze nie zapytal. Ja na to nie zwróciłam uwagi ale M sie oburzyl ze o nic nie zapytal tylko zrobil usg i tak chyba nas skreslil... Wczoraj mialam zalamke i stwierdzilam ze kategorycznie nie bede szla na bete tylko poczekam do pon niech sie wyjasni. Ale dzisiaj wstalam i walcze dalej. Pojde na bete, bedzie wszystko jasne. Po co odwlekac. Boje sie prawdy, ale jesli tak ma byc...
Tylko odczekam z 2h bo musialam zjesc sniadanie zeby mnie az tak nie mulilo.
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! Trzymajcie sie, nie dajcie sie!
Gosia wpisz mnie proszę na 30.05 ma usg.
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej babolki
Powodzenia dziś!!
Falka zobaczysz po becie, jesli rosnie to napewno bedzie dobrze wszystko!!
Megi Ty zaczynasz stymulacje, a ja przygotowania co crio to pewnie znow bedziemy miec transfer w podobnym czasie, oby tym razem szczesliwy dla nas obu
Powodzenia dziś!!
Falka zobaczysz po becie, jesli rosnie to napewno bedzie dobrze wszystko!!
Megi Ty zaczynasz stymulacje, a ja przygotowania co crio to pewnie znow bedziemy miec transfer w podobnym czasie, oby tym razem szczesliwy dla nas obu
Podziel się: