reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek przestań tak myśleć! Nie pomagasz sobie tym dreczeniem! ! A może macica się rozciąga? I promieniuje? Będzie dobrze :*

To dobrze, że jedziesz. Mam nadzieje, ze wreszcie się Uspokoisz. :*

Dzień dobry, my dzisiaj w podróży, przerwa na jedzonko. Jedziemy w odwiedziny do babci M do Dzierżoniowa.

Trzymam mocno kciuki za was dzisiaj dziewczyny, zebyscie wszystkie otrzymaly tylko dobre wiadomości, natulka zeby kropek umościł się u mamusi, westaice tak mocno zaciskam i tak bardzo wierzę, ze teraz musi sie udać ;*

Załączniki

• WP_20160507_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160507_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 76
Ja wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...

Ja wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...
A miałaś się oszczędzać !! Kobieto plackiem masz leżeć! ! :* czekam na informacje :* kciuki

Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agatek trzymam mocno kciuki zeby było wszystko dobrze!!!!
West wysokiej bety :) żebyś sie babo przestała tak martwić :*

reklama
Do góry