reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek przestań tak myśleć! Nie pomagasz sobie tym dreczeniem! ! A może macica się rozciąga? I promieniuje? Będzie dobrze :*

To dobrze, że jedziesz. Mam nadzieje, ze wreszcie się Uspokoisz. :*

Dzień dobry, my dzisiaj w podróży, przerwa na jedzonko. Jedziemy w odwiedziny do babci M do Dzierżoniowa.

Trzymam mocno kciuki za was dzisiaj dziewczyny, zebyscie wszystkie otrzymaly tylko dobre wiadomości, natulka zeby kropek umościł się u mamusi, westaice tak mocno zaciskam i tak bardzo wierzę, ze teraz musi sie udać ;*

Załączniki

• WP_20160507_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160507_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 74
Ja wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...

Ja wiem ze wczoraj bylo dobrze, cieszylam sie, nie krwawilam i pozwolilam sobie na za duzo... dzisiaj czuje sie okropnie... az ciezlo mi pisac, ze rozsadza mnie krzyz, czuje bol macicy, jajnikow. Dziewczyny ja nie jestem w stanie sie wyprostowac. Jedyny plus taki to ze juz nie krwawie/plamie. Moj M dzwonil wlasnie do lekarza, jedziemy juz teraz...
A miałaś się oszczędzać !! Kobieto plackiem masz leżeć! ! :* czekam na informacje :* kciuki

Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agatek trzymam mocno kciuki zeby było wszystko dobrze!!!!
West wysokiej bety :) żebyś sie babo przestała tak martwić :*

reklama
Do góry