kasia_basia
Fanka BB :)
a Ty nie miałaś wczoraj wizyty?
Miałam [emoji4] wszystko ok. Ale chciałam porównać. Ja dopiero 6 t
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty nie miałaś wczoraj wizyty?
martka ma dopiero po 17.30 chyba wizytę. jakoś takmartka, właśnie co tam?
mi w połowie 3 miesiąca wywaliło potężniea powiedz mi cz przy blizniakach szybko widac brzuch'?
Iga, mnie od paru dni ciągnie do wszystkiegoDziewczyny mam taka chcice na słodkie ze zaraz oszaleje. Ile bym nie zjadła to wraz mi mało wczoraj marsa i snikersa zjadłam a dzis dwa paczki i wcale nie czuje ze cos słodkiego zjadłam. Nalozylam juz sobie caly pucharek lodów truskawkowych i jak maly wstanie to zrobię wafle z masa krowkowa (o ile wczesniej jej nie zjem). Juz zapomniałam jak to bylo przy @ bo 1,5 roku miałam spokój a teraz normalnie szaleństwo!
ja już przytyłam 1,5....ja nie wiem nie lubie mojej wagi...ona kłamie pewnie albo pies łapą z tyłu stajemi w połowie 3 miesiąca wywaliło potężnie
ale pani doktor powiedziała, że mam się nie martwić, bo to normalne.
na razie przytyłam 2 kilogramy, więc tragedii nie ma