reklama
anika11
Fanka BB :)
Westi, brzuch urósł. Powoli czas ns zmianę spodni, bo mi niewygodnie w dotychczasowych:/
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
W kupie raźniej☺ Tak, ovitrelle miałam wziąć o 20.To bedziemy w 3 trzesly porami ,Ty,Najki i Ja .Beautiful
Dzisiaj go wzielas ostatni raz,wieczorem ovitrelle?
annemarie
W kupie raźniej☺ Tak, ovitrelle miałam wziąć o 20.
To wszystko Git Piekny E2 bedzie z jajobranie
N@t@li@89
Dziewczyny ubaw miałam podczas czytania zaległych postów hihi ja bym palnela podobnie do Westi hihi
Ewelin suuuuper wiesci cudownych 9 miesięcy zycze
Dziewczyny którym się nie udało sciskam was mocno:*
Annemarie Twój mąż mówi podobnie do mojego że w domu by było znacznie lepiej
Buterfly owocnego jajobrania życzę i obyś rozpoczęła dobra passę może nawet się zobaczymy bo w piątek też mam wizytę na 9 ( musimy z M zrobić wirusologie)
Dzwonił dziś mój doktorek i trochę mnie wystraszył bo mojemu M jakąś mutacja wyszła ponoć nie przeszkodzi w procedurze ale ma zrobić jakieś badania urologiczne;/// zaczynają się schody ale czemu ;(((
Ewelin suuuuper wiesci cudownych 9 miesięcy zycze
Dziewczyny którym się nie udało sciskam was mocno:*
Annemarie Twój mąż mówi podobnie do mojego że w domu by było znacznie lepiej
Buterfly owocnego jajobrania życzę i obyś rozpoczęła dobra passę może nawet się zobaczymy bo w piątek też mam wizytę na 9 ( musimy z M zrobić wirusologie)
Dzwonił dziś mój doktorek i trochę mnie wystraszył bo mojemu M jakąś mutacja wyszła ponoć nie przeszkodzi w procedurze ale ma zrobić jakieś badania urologiczne;/// zaczynają się schody ale czemu ;(((
Aj tam. Ta Wisła z zamyslenia. Koniec kropka. Spale się ze wstydu. I będzie grillowana Westi
Dzień dobry!
martka83 pięknych widoków! Pierwszy raz zobaczysz swój cud! :*
madzionga za maluchy! I za ich sesje małą! I za Ciebie! Żebys się napatrzyla i nacieszyla! :* :* :* cmoki dla Was
Nova odezwij się.
Najki po nocy lepiej?
Miłego dziewojki!
Dzień dobry!
martka83 pięknych widoków! Pierwszy raz zobaczysz swój cud! :*
madzionga za maluchy! I za ich sesje małą! I za Ciebie! Żebys się napatrzyla i nacieszyla! :* :* :* cmoki dla Was
Nova odezwij się.
Najki po nocy lepiej?
Miłego dziewojki!
reklama
Podziel się: