Padłam ! Morze chcesz żuć? ?Jak juz koniecznie chcesz to przerzuc morze do Poznania
Jak sie pisze : przerzuc ?
przezuc ? (od zucia czy rzucania )
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Padłam ! Morze chcesz żuć? ?
Znowu sie zaczyna ide do Wandy sie troche podtopic
Wanda ok.Znowu sie zaczyna ide do Wandy sie troche podtopic
Dobra już się uspokajam. Wybacz.
annemarie
Clexane i Acard to leki zmniejszające krzepliwość krwi. W przypadku zapłodnienia metodą in vitro podaje się je w przypadku występowania zespołu antyfospolipdowego (objawiającego się m.in. poronieniami oraz podwyższonym poziomem przeciwciał antyfosfolipidowych, w tym antykardiolipinowych) lub innego rodzaju trombofilii oraz jako profilaktykę zakrzepicy w przypadku zagrożenia zespołem przestymulowania jajników. W innych przypadkach podawanie pochodnych heparyny jest nieuzasadnione i nie ma wpływu na powodzenie transferu.Dziewczyny mam pytanie, lekarz przepisal mi acard, czy mozecie mnie oswiecic na co sie go bierze? I czy w ciazy nie jest szkodliwy? Ja w calym tym zamieszaniu nawet nie zapytalam.
Embriolog nOvum
O teraz ja sobie wkleje
annemarie
Wanda ok.
Dobra już się uspokajam. Wybacz.
Eee,siebie mialam na mysli
najki
Budyń! O matko i córko. Uwielbiam a wieki nie jadłam!Haha. Nie właśnie
Wybacz. Po 1 biorę tabletki po 2 gotowałam budyń
Jutro misja zakupy i koniecznie budyń!
Falka buraczany zdrowy koktajl a ja Laysy paprykowe mężowi podjadam ehh ochoty narobił
Mam pytanie. A propos tej hiperki. Od czego zależy, że u jednej przy wartości estradiolu 2500 się pojawia a u innych przy 7000 - nie?
Przyznam, że mocno mnie pozginało po tej punkcji...zgięta w pół chodzę. Właściwie dlatego głównie leżę. Przy sikaniu też daje czadu. Wzięłam APAP i jest lepiej.
kaczorek przy 22 jajcach nie odczuwa bólu a ja przy 8 mega. Coś ze mną nie halo ?
reklama
West i Ann ale sie uśmiałam z waszych tekstów [emoji23]
West bierzesz relanium ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
West bierzesz relanium ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: