reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ilka_a jak się czujesz? Jesteś dzień przede mną. :) tylko mnie brzuch boli? :/

Odczuwam delikatne pobolewanie ,ale tylko chwilami , aż sie zastanawiam czy coś sie wogole dzieje [emoji57] no i od dołu brzuszek zrobił sie twardszy trochę . A ty masz mocny ból czy taki znośny ? Ja biorę magnez cały czas .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kluje. Wczoraj na zmianę z lewej i prawej strony. Cisiaj tylko z prawej. Nie.stale. Plus uczucie ucisku? Rizpierania? Nawet nie wiem jak to nazwać. A może i skurcze. Wkurza mnie to. Przy tamtym transferze tez coś podobnego miałam, ale zaczęło się od 6 czy 7 dpt. :/

Kluje. Wczoraj na zmianę z lewej i prawej strony. Cisiaj tylko z prawej. Nie.stale. Plus uczucie ucisku? Rizpierania? Nawet nie wiem jak to nazwać. A może i skurcze. Wkurza mnie to. Przy tamtym transferze tez coś podobnego miałam, ale zaczęło się od 6 czy 7 dpt. :/

A ty miałaś crio czy swiezaczka ? U mnie to tylko takie delikatne cmienie , czasami to wogole zapominam , ze mam kropka w brzuchu Przy wcześniejszych to odrazu pobolewalo a teraz tak naprawdę to dopiero dzisiaj i tak ze dwa razy poczułam .

Westi nie stresuj się! To że boli może oznaczać, że się dzieje :) ostatnio nie bolało i się nie zadziała... bierzemy to za dobrą wróżba! :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Anika słusznie pisze , nie przejmuj sie , przecież to tak naprawdę pierwszy dzień i korpus wędruje i szuka odpowiedniego miejsca ;)

Nie stresuje się :) jeszcze. Głośno myślę.
Właśnie źródła różnie podają z tym zagnieżdżaniem się blastocysty. Jedne, że zaczyna się od 3 inne, że już w 1 dpt. ;)
Przecież ja i tak jyz nic nie zmienię ani na nic nie mam wplywu. To czym mam się stresować . Sobie spokojnie czekam u mnie w salonie, na kanapie z książką :) i psem. Choć dziś było tyle leniuchowania, że nawet ona miała dosyć;)
Ooo właśnie teraz mega mnie kluje aż w kręgosłupie poczułam. A może kropek mi tam z młotem pneumatycznym biega ?? :D ha ha ha

Nie stresuje się :) jeszcze. Głośno myślę.
Właśnie źródła różnie podają z tym zagnieżdżaniem się blastocysty. Jedne, że zaczyna się od 3 inne, że już w 1 dpt. ;)
Przecież ja i tak jyz nic nie zmienię ani na nic nie mam wplywu. To czym mam się stresować . Sobie spokojnie czekam u mnie w salonie, na kanapie z książką :) i psem. Choć dziś było tyle leniuchowania, że nawet ona miała dosyć;)
Ooo właśnie teraz mega mnie kluje aż w kręgosłupie poczułam. A może kropek mi tam z młotem pneumatycznym biega ?? :D ha ha ha

Kropek? w kregoslupie??? to bedzie ciaza swiatowa;)bedziesz slawna kochana;)

reklama
Do góry