reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ann odpoczywa sz? Jak kręgosłup?
Ja ??? odpoczywac? wrocilam z pracy, potem piesy ,potem gimnastyka i ogolnie napierdziela mnie ,ze hej ;)
Jutro ostatni dzien w pracy, potem ide do lekarza po zwolnienie .W sumie fajnie wyszlo,bo ten urlop co teraz mam,bede miala potem ,a teraz L4. Chociaz cos pozytywnego:)
moj najlepszy Mann na swiecie ( tez takiego posiadam;) ) leci jutro do Czech w wiadomych celach:) mowi do mnie...jakbym sie w domu nie mogl bzyknac??? musze z konca swiata do jakiejs dziury w Czechach leciec ;)
OMG ;)

Strawbelka,
czyli byl jakis krwiaczek;) ciesze sie ,ze juz spokoj.

Najeczka-mam po tobie transfer,takze bedziemy razem panikowac :)(z Toba zawsze ;) )

Megi, Rybka -*******psitulam

malutki kaczorek- wiesc bomba,wierz mi ,ze ten transfer odroczony to zaden problem,chociaz wkurza. Jak z tych 25 polowa sie pieknie rozwinie ,to byla to pierwsza i ostatnia symulacja. Druzyne pilkarska bedziesz miala;)
oprocz tego 2 tyg, szybko zlaca i na luzaka zaciazysz :) mialas badane wartosci estradiolu?

No kurczę to teraz boje sie żeby tej hiperki nie było ;( ile dni po punkcji moze sie pojawić? W klinice na punkcji była dzisiaj dziewczyna która po hiperce 3 tyg leżała w szpitalu i wyszła po tym czasie na własne zadanie ;(

Strawbelka,
czyli byl jakis krwiaczek;) ciesze sie ,ze juz spokoj.

Najeczka-mam po tobie transfer,takze bedziemy razem panikowac :)(z Toba zawsze ;) )

Megi, Rybka -*******psitulam

malutki kaczorek- wiesc bomba,wierz mi ,ze ten transfer odroczony to zaden problem,chociaz wkurza. Jak z tych 25 polowa sie pieknie rozwinie ,to byla to pierwsza i ostatnia symulacja. Druzyne pilkarska bedziesz miala;)
oprocz tego 2 tyg, szybko zlaca i na luzaka zaciazysz :) mialas badane wartosci estradiolu?
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((

reklama
Estradiol u mnie był nadtrpujscy:
20 kwietnia 550,9
22 kwietnia 989,4
25 kwietnia 2858
Progesteron 25 kwietnia 1,27 (w ten sam dzień wieczorem podany zastrzyk na owulacje).Czy zatem grozi mi hiperstymulacja? ;(((

Ja przy estradiolu 2450 miałam 5 komórek z tego 4 dojrzałe a reszta to maleństwa były , póki co hiperki nie ma , ale ja przy żadnej stymulacji nie miałam nawet wtedy jak miałam 11 dojrzałych komórek .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry