reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek masz skarb w domu a nie męża. Mój też jest wspaniały ale nie aż taki ideał :) kurcze a myślałam że ideały nie istnieja:)
West a co czujesz różnice? Ja to nawet nie wiem jakich objawów miałabym szukać bo nigdy w ciąży nie byłam, ale jak już będzie ten czas to chyba się domyśle co? ;)
Malutki kaczorku termin crio zależy glownie od wielkości endo, ja zawsze szybko miałam nawet sztuczną owulke a crio mi wypadł w 15dc jak patrzeć od @. Także bardzo szybko. Martwi !nie tylko jedno. W czwartek na USG w ,10dc miałam endo 10,5 a wczoraj na transferze jak doktorek sprawdził 9,5. Ale to chyba na całej długości nie jest jednakowo grube więc może się tak zdarzyć? Czy jakoś mi maleje?! :(

Masz różne wielkości. U mnie szukał.
Nic nie doszukuj się. Nie musisz nic czuć teraz. A jak już to przez leki. Mnie brzuch pobolewa. Ale jestem blisko @. Trochę zaczęło mnie to martwić, że tak wysoko w cyklu jestem.
Zarodek i tak podróżuje. Znajdzie sobie idealne miejsce dla siebie.

Agatek28 moj to ma napady troskliwości tylko ,ale jak juz go najdzie to az mnie drażni ,jedyne co mnie nie drażni to jego dusza romantyka [emoji6] kiedys jak teściowej opowiadałam ,ze w łazience takie cuda przed kąpielą mi stworzył to nie wierzyła ,a ze nie sprzątnęłam odrazu serca usypanego z kwiatów na podłodze to zawołałam teściowa i jej pokazałam a ona na to " no patrz skubany faktycznie usypal jej te kwiaty " jej mina bezcenna [emoji6]

Dziewczyny ja nienawidze prasowac i u nas to bylo od początku malzenstwa takie naturalne ze ja absolutnie tego robic nie bede. Jak szykowalismy wyprawke malego i trzeba bylo wszystko uprac i wyprasowac to ja owszem popralam, ale prasowaniem zajal sie moj maz. Moja mama jak przyszla i zobaczyla ze ja przed tv, a M przed deska z zelazkiem to troche mu pomogla. Jak nie bylam w ciazy to tak sprzatanie dzielimy na pol, zakupy tylko moj maz, obiady to roznie. Nigdy sobie jeszcze kanapek nie robilam do pracy, to akurat wynioslam z domu ;-) Opieka nad naszym synem mysle ze po rowno.

Teraz jak jestem w ciazy to moj maz dba, zebym sie nie przesilala i odpoczywala, wiec odpoczywam :-)

reklama
Moj maz lubi ugotowac cos fajnego, zeby to fajnie przyprawic tak dokladnie przyrzadzic. I robi naprawde przepyszne pikantne skrzydelka, sam robi marynate, robi sam pizze meksykanska, robi najlepsza jajeczniczke, uwielbiam jego spagetti sam robi sosik. Ostatnio jak bolal mnie brzuch to i zaczal malemu zupy gotowac.

Do góry