reklama
lile
Fanka BB :)
Byłam na konsultacji - pecherzyki sa faktycznie, ale nieprawidłowe, jakaś patologia.. mają się wchłonąć i zniknąć. Rezygnujemy z gonadotropin bo to nic nie da, jeśli uda się normalnei skończyć cykl to startujemy z bardzo dużą ilością letrazolu bez przerw z uwzględnieniem ryzyka hiperki. Czyli słabo .
malutkikaczorek
Jestem po punkcji i siedzę i rycze ;( pobrano 22 komórki ale transfer odroczony o 1 cykl bo za dużo komórek i mogłoby to byc ryzykowne ;( jestem załamana i mam juz wszystkiego dość
ewelin86
No wlaśnie spojrzałam na necie z tą długościa Z tego wrażenia to wiesz jak jest Serduszko dopiero w maju Bo powiedział, że jak pęcherzyk będzie miał 15mm to dopiero wtedy serduszkoEwelin gratki :-) :-) :-) super wiesci! A na kiedy masz termin porodu? To chyba pecherzyk ma 10 mm, bo dzidzia na poczatku 7 tyg ma bodajze 6-7 mm. A serduszko bije?
Ktory Ty masz wogole tc?? Daj suwaczka :-)
Termin na usg to 23 grudzień
iga2421
Jestem po punkcji i siedzę i rycze ;( pobrano 22 komórki ale transfer odroczony o 1 cykl bo za dużo komórek i mogłoby to byc ryzykowne ;( jestem załamana i mam juz wszystkiego dość
Malutkikaczorek moze to i lepiej ze w nastepnym cyklu podejdzieszto bezpieczniej bedzie. Lekarze wiedza co robia.
ewelin86
Kochana to bardzo ładnie z tymi komórkami Nie masz co się załamywać, bo to naprawdę szybko leci. Sama wiem po sobie, bo zawsze miałam po punkcji odraczany transfer o 1 cykl.Jestem po punkcji i siedzę i rycze ;( pobrano 22 komórki ale transfer odroczony o 1 cykl bo za dużo komórek i mogłoby to byc ryzykowne ;( jestem załamana i mam juz wszystkiego dość
reklama
Podziel się: