reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bety, piękna masz córeczkę:) ściskam!

Pisanka, martka, ewelin - bardzo się cieszę z Waszych przyrostow:) rosnijcie zdrowo i niech teraz już wszystko będzie dobrze!:)

Ewelin, pamiętasz, jak pisałam Ci o dziewczynie z beta 35? Druga miała 90:) rodzi za dwa miesiace:)

reklama
Bety, piękna masz córeczkę:) ściskam!

Pisanka, martka, ewelin - bardzo się cieszę z Waszych przyrostow:) rosnijcie zdrowo i niech teraz już wszystko będzie dobrze!:)

Ewelin, pamiętasz, jak pisałam Ci o dziewczynie z beta 35? Druga miała 90:) rodzi za dwa miesiace:)
Tak pisałaś :) dziękuję bardzo :*

Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki :-) :)
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.

Buziaki dla Was :biggrin2:

Zobacz załącznik 755068
Bardzo mi przykro :-( Jesteś pewna, że nie chcesz spróbować jeszcze raz?
A córeczkę masz uroczą :-)

Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki :-) :)
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.

Buziaki dla Was :biggrin2:

Zobacz załącznik 755068
Bety bardzo mi przykro Kochana...
Podziwiam Cię, bo jesteś mega silną i pozytywną babeczką! Doceniasz to, co masz.
Serducho pod postem dla Ciebie i cudownej Anielki <3
Ściskam :*

Bety bardzo mi przykro :(
Dzwonił lekarz nie kazał robić bety w srode bo mowil zebym do kliniki przyjechala to wtedy zrobi wszytskie badania i bete...ale chyba i tak nie wytrzymam i pojdę zrobić :) bede spokojniejsza

reklama
Do góry