reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mi już bateria padła ale dobrze ze to przewidzialam .....Ja tylko odswiezam stronę czekammmyyy na resztę!!!
Pisanka daj juz spokój z tym jedzeniem
Ew trzymam kciuki :* spokojnie kochana:*
Megi jeszcze nic nie jest przesadzone.
Życzę Ci niespodzianki. Przypomnę tylko, że nie ma statystyki, nie ma wzoru, który wyliczy Ci Twoje szanse czy szanse zarodka. Embriolog to nie Bóg ani jasnowidz. Nie przewiduje i nie jest w stanie pewnych rzeczy dostrzec. Nie zawsze słaby zarodek oznacza porażkę. Tak jak ten super nie oznacza ciąży. Zobacz u mnie. Super wyniki, młody wiek, dobre endo, mega dobry zarodek i co? Nic z tego. Nawet embriolog była lekko zaskoczona. Kochana tu naprawdę nic nie jest nigdy przesądzone. Nie ma reguły algorytmu. Ciesz się stanem ciąży narazie. Przecież w ciąży jesteś :*
Wlasnie nie umiem, boję się porażki, chyba po prostu wolę się nastawić negatywnie na wszelki wypadek. Moj zarodek nawet nie był słaby, embriolog powiedziała ze ten jeden jest ładny, ale poprzednio tez jeden był ładny i boje sie ze historia się powtórzy.
Odnośnie Twojej sytuacji to ja akurat wierzę w crio. Organizm jest w lepszej kondycji a rozmrożony zarodek to juz prawdziwy twardziel, taki się nie podda
Aaaa super!!! Który to już dpt?!
13
Annemarie, dlaczego piekne zarodki 8A przestaja sie rozwijac i nie dozyywaja 5 doby??? Powinien byc silny...
Moj 3 zarodek przestal sie rozwijac.
Wszystkie 3 byly klasy 8A.
2 zabralam w 3 dobie, ale boje sie ze one juz tez nie zyja
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty tak samo masz w głowie jak ja... Tez mam podobna historię i podobne strachy w głowie...
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Beta ...1650 prawie zemdlałam jak zobaczyłam. Dojechałam do domu na autopilocie i nie wychodzę z szoku
O rzesz ty! Ale szal
Podziel się: