reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja już się chyba poddałam :( niby wczoraj jakaś bo jakaś beta wyszła .... ale dzisiaj ten negatywny test... pewnie znowu klapa :/ nawet nie chce mi się iść jutro na tą betę...

Dziewczyny nie piszcie o jedzeniu! Narobilyscie mi ochoty i na fasolke i na lody, a fasolki poki co nie moge bo mnie strasznie wzdyma :-/

ja już się chyba poddałam :( niby wczoraj jakaś bo jakaś beta wyszła .... ale dzisiaj ten negatywny test... pewnie znowu klapa :/ nawet nie chce mi się iść jutro na tą betę...
Ja mialam poprzednio betę 30 i sikaniec pokazał cień cienia, a na drugi dzień nie pokazał nawet tego, wiec testy robią co chca, nie załamuj się, naprawde nie można im wierzyć:*

reklama
Do góry