reklama
Ewunka
Fanka BB :)
To normalne że dzieje się inaczej bo jest sztucznie ......Co do objawów, to ja po raz pierwszy w życiu nie wiem czy to,co mam to okres po odstawieniu tabletek czy może efekt uboczny gonapeptylu... Zawsze wszystko idealnie, jak w zegarku, a teraz sama nie wiem, co się dzieje z moim organizmem. I niech mi teść jeszcze raz powie, że to jest takie nic i jestem histeryczką :-/
Mój okres tez na razie taki nieśmiały i z przesunieciem o 1 dzień a niektórym przesowa się 15 ...... wszystko zależy od organizmu . Ja miałam dziwne obiawy menopauzy a przyszedł okres .Bóle miałam zawsze takie że umieralam 2 dni przed w dzień okresu 4 naproxeny i jakoś żyłam ale ja też w październiku miałam operacje to chyba mnie naprawili trochę .@ grzeczna nic jej nie rusza. A co do teścia pamiętaj zastrzyk w jądro z igłą do mieszania .
D
Deleted member 134305
Gość
Witajcie
Gratulacje dla dziewczyn, które widzą już 2 kreseczkę na teście.
Tez z niecierpliwością czekam na jakieś wieści od betujących
Ja dzis z kolei mam dzwonic do embriologów i cos się dowiedzieć o moich zarodkach, już nie mogę się doczekać.
Gratulacje dla dziewczyn, które widzą już 2 kreseczkę na teście.
Tez z niecierpliwością czekam na jakieś wieści od betujących
Ja dzis z kolei mam dzwonic do embriologów i cos się dowiedzieć o moich zarodkach, już nie mogę się doczekać.
A co do teścia pamiętaj zastrzyk w jądro z igłą do mieszania .
Haha umieram ze śmiechu z tego
D
Deleted member 134305
Gość
Ja również proszę jeśli możnaCzy ktos chce jeszcze zaproszenie do Grupy ??????
agatek28
Fanka BB :)
Na szczescie nie. Tylko ten brzuch mnie boli, w zasadzie caly czas od poniedzialku...Agatek, a jak plamienia? Nie pojawiły się już, mam nadzieję?
reklama
Podziel się: