reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Chociaż jak robiłam dziś ten test nie spodziewałam się nawet bladej kreseczki. Po prostu zrobiła dla świętego spokoju, żeby M mnie już nie męczył :p

reklama
A to dla wszystkich ...na jutro :)sobie pomyslalam...ladne i madre:) A tak mnie natchnelo...:) sorry,ze zasmiecam.

Shakespare mowil: czuje sie szczesliwy,wiesz dlaczego?
Bo niczego nie oczekuje, czekanie i robienie sobie nadzieji sa zawsze bolesne. Wszystkie problemy maja sens i znaczenie.Bedziemy zawsze spotykali ludz,dla ktorych nic nie znaczymy...takze wtedy kiedy mowia,ze nas potrzebowali.
To wazne,byc silnym,bo po kazdej ciemnosci i upadku w zyciu zdaza sie tez dobre rzeczy.Nie ma tylko tych zlych.Badzcie szczesliwi i usmiechajcie sie. Przypominaj sobie, zyj dla siebie. Mysl o tym ,oddychaj. Zanim cos powiesz,sluchaj
.Zanim napiszesz ,zastanow sie .Zanim odpowiesz ,wsluchaj sie.Zanim umrzesz,zyj.Zanim cos zrobisz,poobserwuj.Wspanialego zwiazku nie tworzy sie z perfekcyjna osoba,ale z taka,z ktora uczysz sie zyc..
Z jej wszystkimi niedoskonalosciami,respektuj ja.Albo kiedys bedziesz zalowal,ze ja straciles.To bardzo boli.
Jesli chcesz byc szczesliwy,zyj szczesliwie. Pamietaj o dobrych ludziach,bo jestes jednym z nich.
Przypomnij sobie,kiedy tego najmniej oczekiwales,spotkales na swojej drodze kogos,kto upieknil twoje zycie.
Nie zmieniaj nigdy swojej osobowosci dla ludzi,ktorych spotykasz przypadkiem. Silny czlowiek nie probuje swojego zycia zmieniac
. Takze ze lzami w oczach,wstanie,usmiechnie sie i powie...u mnie wszystko w porzadku.

Anioly mowia: tej nocy dwie rzeczy ,o ktorych nie mozesz przestac myslec,wyjasnia sie...Jutro bedzie lepiej.

Ps. w czasach kiedy zyl Shakespare nie robilo sie Bety hcg i pewno dlatego nic o niej nie wspomnial.;)

reklama
Do góry