reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie jeszcze. Ale mogę szybko nie poczuć, bo ja przy kości jestem. :D Czy to nie ma przy czkawce znaczenia? :errr:

Raczej nie. Skoro ruchy czujesz to czkawke tez powinnas poczuc. Moze twoje dziecko jest mniej zachlanne niz moje i nie opija sie tak wodami i narazie jeszcze nie ma czkawki. I tak czujesz ruchy wczesniej niz ja bo ja to dopiero od 20tyg czulam:-p

reklama
2016-04-12 17.53.25.jpg
!!!

Moja mama ostatnio wpadła na podobny pomysł :)... My mamy zdjęcia z pierwszego zastrzyku w brzuch, punkcji, transferu, betowania i wszystkich takich chwil :). Jak sie urodzi to zrobię wielki kolaż i napisze nasz cud ze szkła :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam dokumentacjie a to 1 zastrzyk

Załączniki

• 2016-04-12 17.53.25.jpg
    2016-04-12 17.53.25.jpg
    134,9 KB · Wyświetleń: 408
Raczej nie. Skoro ruchy czujesz to czkawke tez powinnas poczuc. Moze twoje dziecko jest mniej zachlanne niz moje i nie opija sie tak wodami i narazie jeszcze nie ma czkawki. I tak czujesz ruchy wczesniej niz ja bo ja to dopiero od 20tyg czulam:-p

Na forum co piszę z innymi ciężarówkami, to już od 16-17 tc czują ponoć, ale większość ma już np. drugą ciążę, więc może przy kolejnej szybciej się czuje.

Dziewczyny czy któraś z Was może ma jakieś leki do stymulacji na sprzedaż po niższej cenie
Bo taka jest prawda że to ostatnia szansa a nie mamy kasy i tak mi podpowiedziała Hess żeby was zapytać
Jeśli się nic nie uda będę zmuszona zrezygnować :(

Na mnie dziala sposob na zmeczenie. Intensywny trening a pozniej romantyczny wieczor w sypialni z mezem i z czerwonym winem :Dmoze to tylko zbieg okolicznosci ale juz 3 razy po takich akcjach na drugi dzien przyszla @ :D
No na mnie chyba nie bo intensywnie zmęczona jestem 6 dni w tygodniu i w tym miesiącu z męża nie schodze :laugh2: bo to mój pierwszy naturalny cykl bez antykoncepcji i hormonów i taki dreszczyk emocji :laugh2:. Moje jeszcze się nie spóźnia jutro jej dzień ale już mnie denerwuje :szok:

Dziewczyny czy któraś z Was może ma jakieś leki do stymulacji na sprzedaż po niższej cenie
Bo taka jest prawda że to ostatnia szansa a nie mamy kasy i tak mi podpowiedziała Hess żeby was zapytać
Jeśli się nic nie uda będę zmuszona zrezygnować :(
Z tego co kojarzę olusia miała jakieś leki na zbyciu i nawet chciała oddać .

reklama
dodzwoniłam się w końcu do lekarza :D jutro encorton ostatni dzień biorę. czyli do 6dpt . a wy jak bralyscie? mialyscie go wogole? euthyrox mam brać jeszcze tylko tydzień akurat do dnia testu.

Do góry