reklama
koralik83
Fanka BB :)
Ewelin, Ann :*
Koralik, no to dalej trzymamy kciuki
Koralik do jutro pewnie pęcherzyk pęknie
Dziękuję Moje Drogie W końcu kciuki Wam odpadną za trzymanie za mnie Zaczynam pertraktacje z pęcherzykiem żeby może jednak jutro już pękł.. Jak jutro już pęknie to w sobotę będzie crio!! ehh te czekanie..
ewelin86
hehe a mnie wczoraj naszła ochota na szarlotkę na ciepło z lodami i bita śmietaną i chyba jutro ja upiekęja już z nudów zabieram sie za karpatkę...kręgosłup mnie wbija w ziemię ale przyanjmniej się czymś zajmę za 3 h zapraszam na ciasto
Ja dzisiaj próbuje zrobić modrą kapustę ciekawe co z tego wyjdzie, a potem zjadłabym karpatkę mniamja już z nudów zabieram sie za karpatkę...kręgosłup mnie wbija w ziemię ale przyanjmniej się czymś zajmę za 3 h zapraszam na ciasto
pisanka89
oj tam malusi! wyjdzie z 15 kawałkow sama nie moge zjesc wszystkiego !!pisanka89 ale smaku mi narobiłaś! taką pyszniutką karpatkę wszamać..mmhmm..może wyślesz kawałek?kawałeczek?malusi taki?
reklama
pisanka89
mi możesz dodać bo mnie to o dowód się pytają w sklepach ;/ a już w uk to taka siara była bo poszłam z męzem a tam jak osoba ktora nie kupuje a towarzyszy nie wygląda na 21 lat to muszą ją sprawdzić...no i niestety nie miałam ze sobą dowodu a jakaś małolata mnie chciała legitymować....normalnie szok...wyszłam ze sklepu a mąż do innej kasy ukradkiem poszedł i się udało...Nie piszcie o tych pysznych glutenowych ciastach, bo to niehumanitarne i Wam zaraz pare lat pododaje w nickach
Podziel się: