reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny teraz to mam juz taka brązową wydzieline, ale i tak chyba nie powinno nic juz byc, niby punkcja poszła dobrze, ale mialam wczoraj lezec, a oczywiscie cos tam sobie sprzątałam i gotowałam w domu no i wlasnie chyba od tego tak sie nie za dobrze czuje
D
Deleted member 134305
Gość
Pisanko ja jak zaszłam w ciąze to okropnie bolał mnie krzyz, ale zła wiadomośc jest taka, ze bolal mnie juz pozniej cala ciąze szczegolnie przy wysiłku
ewelin86
Fanka BB :)
No ja też liczę, że miał dobrą rękę Inaczej po łapach dostanie jak pójdę na wizyteTruskawko ja w ogóle nie miałam krwawienia. Z tego co wiem miałam gazik wsadzony ale po godz. był usunięty. Brzuch wzdęty był jak i u pozostałych dziewczyn.
Ewelin mam nadzieję, że dr miał u nas dobrą rękę
pisanka89
niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęcia Podobno sprawia że poród będzie mniej bolesny. Dziewczyny jak to jest z naturlanym porodem bo lekarz mi raz mówił dwa lata temu że jak ktoś ma orblemy z zajsciem to najczesciej jest cesarka od razu ustalonaPisanko ja jak zaszłam w ciąze to okropnie bolał mnie krzyz, ale zła wiadomośc jest taka, ze bolal mnie juz pozniej cala ciąze szczegolnie przy wysiłku
D
Deleted member 134305
Gość
niestety ja mam bardzo wrażliwy kręgosłup szczególnie krzyżowy bo jeden krąg mam nieprzytwierdzony do miednicy i przesunięty odcinek wyżej i mam ruchomą miednicę. Taka wada od poczęcia Podobno sprawia że poród będzie mniej bolesny. Dziewczyny jak to jest z naturlanym porodem bo lekarz mi raz mówił dwa lata temu że jak ktoś ma orblemy z zajsciem to najczesciej jest cesarka od razu ustalona
Szczerze powiedziawszy to lekarze chetnie robia teraz CC z tego względu, ze jednak jest mniej powikłan niż przy naturalnym porodzie, choc ja bym jednak chciała sprobować swoich sił naturalnie, ale 1sza miałam cc i drugi poród tez pewnie sie tak odbędzie
reklama
Falka302
Na mnie dziala sposob na zmeczenie. Intensywny trening a pozniej romantyczny wieczor w sypialni z mezem i z czerwonym winem moze to tylko zbieg okolicznosci ale juz 3 razy po takich akcjach na drugi dzien przyszla @A zdradz mi swój sposób. ?
Podziel się: