reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No hs
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Także możesz nie potrzebować spodni ciążowych
lepiej dla Ciebie
No jak wszystko idzie pięknie to czasem człowiek szuka dziuryAnnemarie, tłumaczę sobie, ze w boki mi idzie i chyba trochę tak jestwidzusz, jak otwarte jestem, nawet na pytania retoryczne odpowiadam
A tekst o adoptowanym synu mnie rozwalił
Wiem, ze to żaden problem i chyba raczej wiecie, ze nie mam zwyczaju narzekać i sie zalic, ale jak czytam, ze w 13tc kupujecie spodnie, to wiecie, głową mi szaleje :/
Moniusia, cieszę sie, ze w kariotypach porządek
Ewunka, do 12 tygodnia drzalam o krwiak, który unieruchomil mnie na 6 tygodni, więc teraz się śmieje, ze tylko takie problemy![]()
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Także możesz nie potrzebować spodni ciążowych
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Witajcie dziewczyny
Gratuluje wszystkim zakropkowanym
Ja się też już nie mogę doczekac transferu u siebie
Dziewczyny a po transferze dalej przyjmuje się zastrzyki? Cos tu o tym pisałyście, ale nie wiem czy to standard czy to zalezy po prostu od lekarza, ja już mam swoich dość, teraz doszły mi te blokujące owulację, brzuch coraz gorzej wygląda, szczegolnie, ze daje je zawsze po 1 stronie :/ mam już coraz bardziej dośc, tym bardziej ze na wadze juz przybrałam kg (przypuszczam ze to woda w organizmie), a nie jem wiecej niz zwykle
Ja po transferze to juz nie mam żadnych zastrzyków, u mnie lekarze raczej oszczędni w lekach, luteina i tyle. Troche mnie to martwi.
&&& Dziewczyny
Ja się tylko chwalę, że kariotypy prawidłowe- Chyba mamy po prostu pecha...
Bo nie wiem co oprócz nich mogę jeszcze zbadać pod względem genetyki. Chyba już nic nie ma.. Słyszałyście o jakiś jeszcze genetycznych jeśli chodzi o problemy z zapłodnieniem/komórkami?
Ja nie pomogę, ale to dobra wiadomość. Rozumiem ze Ty bys chciała znaleźć przyczynę problemu bo wtedy łatwiej walczyć, ale ja myśle ze to pech, stres i dlatego tak.
Dziewczynki jadę już po moje bąbelkio 10 transfer. Kciuki kciuki :*
Trzymam kciuki, z całej sily wierze ze zostaniecie ze sobą na zawsze. Relaksuj sie
Ewunka
Siku tez możesz robić nie bój się zostaną juz 9 mHej już moje kurczaczki są ze mnąnie mam hiperki jednak
mogę jeść nawet kapustę! Chyba się wstrzymam przy takim wzdeciu
teraz leżę pół h i wracam.do.domku
mam się oszczędzać i odpoczywac dwa dni
P.S. Nie wypadną one ze mnie prawda?boję się chodzić!
Stadium dwóch we mnie to 8bl ocena 8B
Ponoć dobre![]()
Hej dziewczyny powodzenia wszystkim zakropkowanym dbajcie o siebie i wasze maluszki to piękny czas kiedy możemy być razem z nimi też już nie mogę się doczekać...Truskawka ja też jestem w czasie stymulacji i też mam jakiś wyjątkowo spuchniety brzuch wygląda jak ciążowy ale tak chyba może być chociaż poprzednie dwa razy aż tak mnie nie wywalilo. Ja po transferze nie miałam żadnych z astrzykow tylko wszystko w tabletkach Mi znowu jakby pęcherz pobolewa aż furagin wzięłam też nie wiem czy dobrze ...Ciężkie sprawy...Ale w sumie nikt nie obiecywał że będzie łatwo...
Ewunka
Jak tam ? Dziś kolejna kontrola miała być czy cus pomyliłam. ?Dziekuje dziewczyny.
Przepraszam ze tak Wam sie wcinam dzis w rozmowe, ale dola lapie strasznego:-(
Ewunka
Może zrób coś co lubisz a nie za generalne się wzielas . Idź na spacer na sklepy czy na kawę z koleżanką .Ja jak sobie pomyślę ze trzeba by było w kuchni posprzątać to mi słaboDziewczyny jestem kaleka z urojona ciaza:/ chciałam kuchnię ogarnąć ale boli mnie brzuchpewnie psychika dokłada jeszcze do tego.
![Rolleyes2 :rolleyes2: :rolleyes2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rolleyes9im.gif)
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dziewczyny kciuki za was dzisiaj, niech wasze kropki sie rozgoszczą :-)
Moniusia wspaniałe wieści i jeszcze lepsze twoje nastawienie. Bedziesz mamą, ja ci to mowię!! Nie ważne czy przez in vitro czy przez adopcje, ale bedziesz mamą!!!
Anika, madzionga ja juz ciążowe ciuchy nosze od 9tc, mimo, że brzucha jeszcze nie było to chyba w biodra mi poszło, bo wszystko mnie gniotło a ja nie nienawidzę jak mnie coś ciśnie. Ulga niesamowita jak zakładam ciążowe ubrania. Anika zobaczysz jak niedługo ci brzuszek wyskoczy, tak z dnia na dzien! U mnie tez długo nie było widać i dopiero tak 16-17tc sie zaokrągliłam a teraz rośnie w oczach.
Moniusia wspaniałe wieści i jeszcze lepsze twoje nastawienie. Bedziesz mamą, ja ci to mowię!! Nie ważne czy przez in vitro czy przez adopcje, ale bedziesz mamą!!!
Anika, madzionga ja juz ciążowe ciuchy nosze od 9tc, mimo, że brzucha jeszcze nie było to chyba w biodra mi poszło, bo wszystko mnie gniotło a ja nie nienawidzę jak mnie coś ciśnie. Ulga niesamowita jak zakładam ciążowe ubrania. Anika zobaczysz jak niedługo ci brzuszek wyskoczy, tak z dnia na dzien! U mnie tez długo nie było widać i dopiero tak 16-17tc sie zaokrągliłam a teraz rośnie w oczach.
reklama
annemarie
To niemożliwe żeby wypadly od tak sobie. Spokojnie. Możesz normalnie chodzić i spacerować. Gratulacje.
staraj sie oszczedzac ,do niedzieli -lezec i pachniec i wszyscy wokol ciebie maja skakac
Podziel się: