reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jasne! Ciocie ciesza sie z kazdych pozytywnych betek a co dopiero z takich wypasionych!:)
West doktorek mowil ze rozmraza sie ladnie 99,9% blastek a przyjmuje sie 50% i podobno lepiej niz swieze :)to czekamy na @ i podchodzimy do crio? Razem z anne?! ;) ajj juz nie moge sie doczekac az podacie taka betke jak szila lub olusja ;)
Gdzieś coś czytałam. :) będzie dobrze. ;)
Na to wygląda, ze we trzy będziemy. :)

reklama
Po punkcji czułam się ok troszkę bolały jajniki ale nie brałam nic od bólu. Jedyny problem jest teraz od 3 h nie mogę się prawie ruszyć mam takie chyba wzdęcia. Jestem mega głodna bo zjadłam małą kanapeczke po punkcji o 12 i od tamtej pory nic. A mam problemy ze wstaniem z łóżka taki mam delikatny brzuch pełen chyba gazów które nie chcą wylecieć :( któraś tak miała? Czy to może po luteinie bo wzięłam pierwszy raz dziś od razu po punkcji dwie dopochwowo. No czuje się tragicznie. Piszę chyba wzdęcia bo nie przypominam sobie by mi kiedyś takie towarzyszyły.

Pisanka cos podobnego miałam na 3 dzień od punkcji. Ale rano, przed praca, zjadłam płatki i myślałam, że to od tego. Espumisan mi pomógł ;)

Po luteinie nigdy mi nic nie było. Ale... po odstawieniu wszystkich leków, zauważyłam, że wszystko ze mnie uszło. Byłam napompowana. I to dosyć mocno.

Kurczę u mnie tak się wszystko przyspieszyło, że wizytę z czwartku musiałam przekładać na jutro. Dziś 2 dc, zrobiłam progesteron i estradiol. Wszystko ładnie spadło. Zobaczymy co lekarz powie jutro. Miłego wieczoru.

Pisanka cos podobnego miałam na 3 dzień od punkcji. Ale rano, przed praca, zjadłam płatki i myślałam, że to od tego. Espumisan mi pomógł ;)

Po luteinie nigdy mi nic nie było. Ale... po odstawieniu wszystkich leków, zauważyłam, że wszystko ze mnie uszło. Byłam napompowana. I to dosyć mocno.
Wzięłam dwa espumisany dwie h temu a jest coraz gorzej już wstać z łóżka nie mogę bo boli jak napinam brzuch :/ nie wiem ile mogę espumisanow połknąć.

reklama
Dziewczyny! Ale tu dzisiaj będzie ruch! 

KWIECIEŃ

4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
4: pisanka89 - punkcja
4: ewelin86 - info o zarodkach 

5: malina780 - punkcja
5: ewelin86 - transfer 
5: martka83 - crio 
5: Rada - transfer