reklama
Ale co z tym 6 zarodkami. Nie RozumiałamCzekam do środy na wiadomości...chyna najgorsze moje trzy dni czekania do tej pory w życiu
Jadąc do Czech i wracając do Polski tez mogą Cię postawić przed sądem.i dodam jeszcze jedno... niestety nasz czas się kończy... ja na szczęście mieszkam blisko Czech i jak zakażą in vitro w Polsce to mam jeszcze jakąs alternatywę.... A co wy o tym myślicie?
Jeśli doszłoby oczywiście do sytuacji, w której in vitro będzie zakazane.
Czytałam ten tekst i wiele innych o podobnym charakterze.
Wszystko może się wydarzyć. Nie ufam im.
Tylko jedno pytanie mi się nasuwa. Skoro wszyscy są teraz tak niezadowoleni to ja się pytam kto ich wybrał?
pisanka89
Fanka BB :)
Miałam dziś punkcję nie transfer. Pobrali 15 komórek ale 6 mogą zaplodnic. Nie zamrazalam swoich jajeczek. Nie wiedziałam czy zamrozić czy co zrobić. Lekarz mówił że potem są dużo gorsze. Wybraliśmy zapłodnienie poprzez rozciecie otoczki bodajże. Ta droższa możliwość by dać tym 6 jak najwięcej szans. Sorki za nieogarniecie ale chyba byłam najbardziej nacpana że wszystkich i jeszcze mnie trzyma a punkcję miałam o 8.30
Sorki w kalendarzu jest transfer. Więc niech się ładnie zapladniaja!Ja punkcja dziś dopiero i płakać mi się chce
pisanka89
Fanka BB :)
Boję się że te 6 się nie zaplodniAle co z tym 6 zarodkami. Nie Rozumiałam
reklama
Pisanka chyba serio narkoza trzyma jeszcze. Nic a nic nie zrozumiałam.pisanka o jakim Ty pakiecie mówisz? pierwszy raz cos takiego słyszę.
Całkowicie nie rezygnuje. Ale nie przeskocze pewnych rzeczy. Nie zacznę na własną rękę. Bez konsultacji. A konsultacja nie możliwa póki co. Myślałam, że @ przyjdzie później i zdążę .Westi :* nie rezygnuj !!!
Podziel się: