reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No pewnie, że się podzielimyJak juz taki znajdziecie to się podzielicie co ?
Eh
koralik83
Cześć wszystkim. Czy ja mogę tak nieśmiało do was dołączyć? Moja historia jak wszystkie tu wesola nie jest.Staramy sie już trzy lata ale dopieto w zeszłym roku odkryliśmy źródło problemu. U nas problem jest po mojej stronie, endometrioza IV stopnia. W lutym zeszłego roku wykryto u mnie torbiele 7-9 cm na obydwu jajnikach. W kwietniu 2015 miałam pierwsza laparoskopie, wycięto mi jeden niedrożny jajowod. W sierpniu 2015 kolejna laparo, kolejne torbiele. W październiku/listopadzie rozpoczęliśmy ivf. Szło całkiem ok. W grudniu tydzien przed punkcja okazało się ze mam wodniaka drugiego jajowodu-decyzja o wycięciu. Punkcje zrobiliśmy bo byłam gotowa. Pobrano 5 jajeczek z czego zaplodnilo się 3.Zamrozilismy. Tak więc w styczniu 2016 kolejna laparoskopia która przekształciła się w laparotomie bo tyle zrostow miałam i wszystko takie kruche ze woleli delikatnie tam posprzątać. Koniec końców transfer miałam 16 marca. W ten poniedziałek zrobiłam betę. .. 0.Świat mi się trochę zachwial..Dziś dostałam @ i będę walczyć dalej. Ciesze się ze Was znalazłam. Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za nasze sukcesy.
ewelin86
No fakt, jakos dni mi się pomyliły, że Ty go ostatnia widziałaśOj od środy go nie widziałam ale nic nie mówił wtedy.
reklama
Podziel się: