reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mi wyszedł bladzioch w 6dpt a w 8dpt robiłam betę i było 76. Także duzo zależy od testów. Mnie nigdy nie zmyliły a zrobiłam przez te 6 lat staran chyba z 1000.

Westaice trzymam nadal kciuki.

Za resztę dziewczyn wizytujących tez!!!!

Agatek dobrze że umówiłaś sie do lekarza. Ja od niedzieli miałam straszne bóle brzucha i mimo, że w UK nie są chętni do jakichkolwiek wizyt pomiędzy tymi, ktore są w "programie" twojej ciazy, to jednak sie uparłam i zażądałam zeby mnie ktoś zbadał. Wczoraj byłam na wizycie i pan doktor powiedział, że dobrze zrobiłam, bo przynajmniej mnie uspokoi i znając moją historie poprzednich poronien rozumie, że sie martwię. Okazało sie że mam wrażliwą macice i wszystkie rozciągania będę mocno i boleśnie odczuwać. Skierował mnie na fizjoterapie i zalecił paracetamol 4 razy dziennie. Sprawdził szyjkę i wszystko ok. Ale cieszę sie że poszłam, bo teraz wiem, że taka po prostu moja natura i będę spokojniejsza.

Moniusia przytulam, wiem jak ci musi byc cieżko. Szkoda że tak rodzina wam narzuca tego maluszka wiedząc o waszej sytuacji. Tak bardzo bym chciała żeby tobie sie udało i zebys była w ciazy! Trzymaj sie jakoś jak jednak zdecydujesz sie pójść na chrzciny. Moze weź relanium przed pójściem??

reklama
Czułam, że tak będzie. W moim życiu nigdy nic nie przyszło mi łatwo. Poza tym zbyt ładnie cała procedura szła.
To była mój 1 transfer.
Pisałam Wam, że Was podziwiam. Macie tyle schorzeń, problemów o walczycie...
Ja narazie pasuje. Może Wam się to głupie wydać bo przecież to mój pierwszy raz i w ogóle. Musze odpocząć. Poukładać sobie wszystko. Od kilkunastu miesięcy żyje od wizyty do wizyty, od laparoskopii do monitoringu, potem do stymulacji i tak w kółko.
Był nawet czas, że z mężem spałam od testu owu do testu.
Passuje. Nie wiem może jak przetrawie to stwierdzenie, że za miesiąc wracam. Póki co myślę, że to potrwa kilka miesięcy.
Na domiar złego znów czuje, ze zawiodłam. Siebie, męża. Jego szczególnie...
Masakra. Az brak mi słów. Takie totalne nic.

Kochana nie mów, że zawiodłaś, bo tak nie jest. Ale Cię rozumiem i każda z nas wie co w tej chwili czujesz. Wiadomo rozczarowanie jest, bo się nie udało. Ale nie wolno się poddawać, tym bardziej, że masz po kogo wracać. Teraz odpocznij sobie od tego wszystkiego. Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Wypłacz się, wykrzycz to wszystko co siedzi w Tobie.
Przytulam :*

West kurde. :( ;( Miałaś przeczucia. Odetchnij i wroc po śliczne mrozaczki. Jakby co, jestem blisko. zawsze mozemy razem wziasc nasze kudlacze i oderwać mysli gdzies z nimi w lesie...

West, Ewelina dobrze pisze, ze nikogo nie zawidlas! No co Ty! Rozumiemy Twój stan. Teraz musisz to przetrawic, zmierzyć się z tym, czego niby się spodziewalas, ale jednak miałaś nadzieję, ze sie powiedzie. To naturalne, ze teraz masz poczucie żalu i niesprawiedliwości. Nie podejmuj żadnych decyZji pod wpływem emocji. Daj sobie kilka dni i jeśli nadal będziesz czuć, ze chcesz poczekać z kolejnym transferem, to tak zrób. Daj sobie czas :*

reklama
Falka :*
Wiecie nawet przez chwilę myślałam, że to taki prima aprilisowy żart. Ze pomyliła kobieta fiolki. Bo latała z dwoma, mnie zostawiła z ta nieszczęsna ręką. ..
Ale głupia głową.
Jeszcze z dr nie mogę się skontaktować. Mogę już odstawić leki ?

Do góry