reklama
Dobrze, że chociaż Wy macie dobre przeczucia.
Co do żartów to myślę, że jak dojadę, a powiem, że nie to by się potem usmial.
Mój M. Przeżywa to wszystko na swój, indywidualny bardzo sposób.
Wczoraj np. miał kryzys i juz wypowiadał się tak jakby wszystko bylo przesądzone i mamy podchodzić do crio
Weź Martka nic Ci się nie spełni!
Co do żartów to myślę, że jak dojadę, a powiem, że nie to by się potem usmial.
Mój M. Przeżywa to wszystko na swój, indywidualny bardzo sposób.
Wczoraj np. miał kryzys i juz wypowiadał się tak jakby wszystko bylo przesądzone i mamy podchodzić do crio
Weź Martka nic Ci się nie spełni!
ewelin86
Fanka BB :)
Hej poranne ptaszki
Westi kciuki cały czas zaciśnięte :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze dziewczynki :*
Ja po wczorajszym ledwo zasnęłam i ci chwila się budziła i myślenie się wlaczalo i od 7 nie mogę spać.
Ale dziś cyce do przodu, głowa do góry i zero myślenia co będzie jutro chociaż teraz myślę o wyborze dawcy. Chyba wyślę M żeby sam wybrał
Ja po wczorajszym ledwo zasnęłam i ci chwila się budziła i myślenie się wlaczalo i od 7 nie mogę spać.
Ale dziś cyce do przodu, głowa do góry i zero myślenia co będzie jutro chociaż teraz myślę o wyborze dawcy. Chyba wyślę M żeby sam wybrał
Ooo właśnie! Martw się tym co tu i teraz a nie na zapas. Bo osiwiejeszHej poranne ptaszki
reklama
Podziel się: