reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Shila - gratulacje:) piękne wieści:) kolejna ciąża, kurcze jak byłam tu trzy lata temu to tak nie było, a teraz wysyp ciężarówek:)

Westaice - jest dobra passa, czekamy na Ciebie jutro:)

Ewelin - ja bym robiła jak lekarz zaleca, chyba sie zna. Jajkami sie nie przejmuj na zapas ale rozumiem nerwówkę..

Annemarie - Ty to możesz mieć chociaż spokojna głowę o jajca, produkcja bedzie rewelacyjna, cieszę sie ze sie Wam tak poszczęściło.

reklama
Witam.
agatek28 ja u J. Szamatowicza, a ty też w Artemidzie?

szila09 Super !!! powodzenia w dalszym betowaniu :)

Nikaa gratuluję synka :)

Nie ma dnia bez intensywnych dzialan kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

MARZEC

31: Falka302 - wizyta przed crio
31: ewelin86 - usg w czasie stymulacji
31: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
31: Foote - wizyta
31: Rada - usg w czasie stymulacji

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: westaice - betowanie 
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
1: kasia_basia - punkcja
1: olo2012- punkcja
1: najki - start z gonapeptylem
2: ewelin86 - punkcja
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: Madzionga - prenatalne w I trymestrze
7: ewa262292- crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ewelin póki co postaraj się nie zamartwiac na zapas, a nóż będzie więcej komoreczek i tego się trzymaj, poza tym niedawno na tlc było o parze która miała 3 komórki a na usg było widać 1 pęcherzyk i z jednej z nich powstała ciąża więc wszystko jest na dobrej drodze :happy:

Westaice a ja czytałam że często pierwsze objawy ciąży są czesto mylone z przeziebieniem, rozbiciem lub sprawami żołądkowymi także myślę że co tu jest na rzeczy:cool2::-) :)

Ann, Szila gratki ogromne!:-) :)

Madzionga cieszę się że wszystko gra i tak już zostanie :tak:

Foote teraz jest źle, wiem to..ale powstaniesz i będziesz działać dalej.

Oczywiście &&& i niech z każdym dniem przybywa coraz więcej pięknych i podnoszących na duchu wieści!:-) :)

reklama
Melduję się po wizycie że wszystko ok, mam przepisany estrofem i zaczynam wraz z 1dc po @. W10-11dc USG i po ok 5dniach transfer. Także jeszcze trochę i chociaż przez chwilę będe w ciąży... Jejku jakbym chciała żeby ten transfer był już jutro! Nie mogę się doczekać. Chyba naprawdę trzeplo mnie w głowę bo byłam dziś w castoramie i już wymyśliłam kolory do pokoju dla dziecka :) hahaha odkad kupiliśmy mieszkanie ten pokój stoi taki zagracony, jakoś mi się zachciało małego remonciku może a nóż widelec wykracze :D
Dziewczyny a po co bierze się ten acard? Mi dr przepisal tylko ten estrofen i folik mam b rać...
Foote kochana przytulam mocno...!!
Westice szklanka do połowy pusta czy pełną?!! Nie bądź pesymistka.
Ewelin cholera! Wiem jak to jest jak czekanie się dluzy. Ale też bym poczekała jeszcze aż zreperuja jajniczek. W końcu będzie Ci jeszcze potrzebny na drugie dziecię i musi być sprawny :) co do tego że nawet z tych 3jajec sie uda pierwrodonego poczac nie mam wątpliwości ;)
Ann właśnie uCiebie się sprawdziło "nie martw się na zapas"

Ostatnia edycja:
Do góry