O tyle dobrze. Ja mam korposzefowa. Bycie ludzkim to jakaś anomalie dla niej. Zresztą jak dla całej reszty szefostwanie odmowi mi bo nie ma prawa,ratowalam jego corke caly zeszly rok z rak anoreksji,wiec mam go troche w kieszeni
zreszta jest cholernie ludzkim szefem,wiec pewno ja ,mam wieksze opory zeby to powiedziec ,niz on zeby wklepac w komputer.
reklama
N@t@li@89
Fanka BB :)
Kachna gratuluję bobaskow napisz jak się czujesz jak będziesz mogła i jak to się stało że w takim tempie poszło
Annemarie suuuuper wiesci teraz czekamy na Twoją betę może nawet zaczniemy podobnie
Aniołkowamama pewnie niesamowite odczucie poczuć swojego dzidziusia.
Anika twój brzusio płata Ci figle hihi
Dziewczyny po 8 h pracy ciężko was nadrobić więc przepraszam jak coś popiendrolilam
Annemarie suuuuper wiesci teraz czekamy na Twoją betę może nawet zaczniemy podobnie
Aniołkowamama pewnie niesamowite odczucie poczuć swojego dzidziusia.
Anika twój brzusio płata Ci figle hihi
Dziewczyny po 8 h pracy ciężko was nadrobić więc przepraszam jak coś popiendrolilam
N@t@li@89
Witaj Buterfly ja jestem w podobnej sytuacji do Twojej też mam długi protokół i zaczęłam antyki 2 dni temu. Dziewczyny tutaj naprawdę są świetne i można liczyć na fachową pomoc i wsparcie żeby nie oszaleć że swoimi myślami więc zostań tu z nami a czas oczekiwania Ci szybko zleci tak jak mnie
Dziewczyny, u mnie dzisiaj 2700 estradiol. Jeden wielki pęcherzyk przodownik 21mm, ok. 10 szt 16mm i cała masa mniejszych. Jutro wizyta i kończymy stymulację. Przez tego jednego wielkoluda musimy kończyć stymulkę, szkoda, że te 16mm nie zdążą dorosnąć. Już chyba się przyzwyczajam do myśli, że u mnie może być tylko jeden zarodek ( tak jak przy dwóch poprzednich stymulacjach )
annemarie
Masz wysoki estradiol,ktory wskazuje na wiecej niz 1 dojrzaly.na usg nie da sie zawsze wszystkiego zmierzyc,nie trac nadzieji.Dziewczyny, u mnie dzisiaj 2700 estradiol. Jeden wielki pęcherzyk przodownik 21mm, ok. 10 szt 16mm i cała masa mniejszych. Jutro wizyta i kończymy stymulację. Przez tego jednego wielkoluda musimy kończyć stymulkę, szkoda, że te 16mm nie zdążą dorosnąć. Już chyba się przyzwyczajam do myśli, że u mnie może być tylko jeden zarodek ( tak jak przy dwóch poprzednich stymulacjach )
Rada na spokojnie. Tak naprawdę dopiero przy punkcji się dowiesz ile jest.
Dziendoberek
Falka kciukasy żeby wszystko ok było i startuj kobieto z crio ! No niech się teraz Twój dr popisze
Ewelin serio, serio strusich jajec ! niech już Ci zbierają i transfer robią
Madzionga obyś się już kobietko uspokoiła po wizycie bo będzie wszystko ok :*
Foote :*
I w sz ystkim razem i każdej z osobna miłego dnia :*
Dziendoberek
Falka kciukasy żeby wszystko ok było i startuj kobieto z crio ! No niech się teraz Twój dr popisze
Ewelin serio, serio strusich jajec ! niech już Ci zbierają i transfer robią
Madzionga obyś się już kobietko uspokoiła po wizycie bo będzie wszystko ok :*
Foote :*
I w sz ystkim razem i każdej z osobna miłego dnia :*
reklama
Podziel się: