reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale nic sie nie stało, nie obraziłam się :)
Wiem, że stres robi swoje. Ale czuję, że kropek właśnie znalazł sobie ładne miejsce na zamieszkanie i to dlatego taki ból :)

:* ew :* i zobaczysz, że Ty swoimi 8 rozbijesz bank jak ja :*

1 nie chcieli mi 2 podać. Czemu nie wiem. Dowiem się jak wkoncu z dr się zobaczę.

Ewelin nie poprostu chciałam Was zmotywować, że te wasze to naprawdę nie zły wynik a zabrzmiało odwrotnie.

Oby on się wprowadzał a nie eksmitowal. I oby jutro nie było za wcześnie na bete.

Hej ja też już po, 11 pęcherzyków 13-15 i to chyba mało, pluje sobie w brodę że jakbym miała większe dawki od początku to wynik byłby lepszy:hmm: ehH
Jak na moje oko to wcale nie mało po 7 na jajnik jest idealnie wiec u Ciebie lepiej jak dobrze . Jak jest dużo to dużo pustych lepiej iść w jakość nie ilość .

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie. Jak liczycie miesiaczke i stymulacje? Chodzi o to kiedy jest 1dc.
Leki do stymulacji mam brac od 2 dc. Dzis, tzn. teraz zauwazylam ze chyba @ sie zaczyna, bo mam tylko rozowe brudzenie przy wycieraniu sie, bielizna jest czysta.
Podejrzewam ze @ rozkreci sie w nocy albo jutro rano.
Wiec od kiedy liczyc 1dc? Od jutra? Czy od dzis???
Pytam Was bo macie duze doswiadczenie, a ja boje sie ze jak zle wyznacze dni cyklu i tym samym zle wezme leki do stymulacji to moze to zle wplynac na jajka:(

Też miałam z tym problem. Ja liczyłam 1dc od prawdziwego krwawienia, a nie od plamień. Więc jak dostaniesz w nocy to od jutra 1dc.
Dziewczyny jak coś to poprawcie mnie :)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jak liczycie miesiaczke i stymulacje? Chodzi o to kiedy jest 1dc.
Leki do stymulacji mam brac od 2 dc. Dzis, tzn. teraz zauwazylam ze chyba @ sie zaczyna, bo mam tylko rozowe brudzenie przy wycieraniu sie, bielizna jest czysta.
Podejrzewam ze @ rozkreci sie w nocy albo jutro rano.
Wiec od kiedy liczyc 1dc? Od jutra? Czy od dzis???
Pytam Was bo macie duze doswiadczenie, a ja boje sie ze jak zle wyznacze dni cyklu i tym samym zle wezme leki do stymulacji to moze to zle wplynac na jajka:(
Ja bym brała od jutra bo i tak będziesz miała podglądanko. To nie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka więc nie stresowałabym się w ogóle. Ale to moje zdanie. Ja tak robiłam i jajec miałam pod dostatkiem i dobrych raczej i to nie miało wpływu. Chyba, że rzeczywiście dostaniesz @ w nocy

Do góry