reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka - ale super, tez bym chciała taki etap:)

Westaice - ale minęło szybko, ja tez pesymistka ale wtedy co mi sie udało nie czułam nic, zupełnie, żadnych objawów i oczywiście zero wiary wiec w Ciebie wierze:)

Powodzenia wszystkim na wizytach:)

A ja mam problem, bo nie wiem czy mam okres czy nie... Trzy dni temu uznam ze to było plamienia ale wczoraj i dziś malutka ilośc krwi... Czy mam liczyć ze mam dzisiaj 2dc? Zawsze leje sie ze mnie normalnie wiec sama nie wiem. Ale chyba jutro startuje ze stymulacja:)

Opanowalam temat;)

ja tez za was trzymam&&&&&&&&& i czekam na dobre wiesci.

Bardzo sie martwie Marluna:unsure:gdzie jestes????

Kasiula kochana,jak twoje dzieciatka...? co mowia lekarze?

piszcie cos bo siedze jak na szpilkach:wink:

Martka - ale super, tez bym chciała taki etap:)

Westaice - ale minęło szybko, ja tez pesymistka ale wtedy co mi sie udało nie czułam nic, zupełnie, żadnych objawów i oczywiście zero wiary wiec w Ciebie wierze:)

Powodzenia wszystkim na wizytach:)

A ja mam problem, bo nie wiem czy mam okres czy nie... Trzy dni temu uznam ze to było plamienia ale wczoraj i dziś malutka ilośc krwi... Czy mam liczyć ze mam dzisiaj 2dc? Zawsze leje sie ze mnie normalnie wiec sama nie wiem. Ale chyba jutro startuje ze stymulacja:)
Dziękuję :*
Może zapytaj lekarza?
Chociaż jak pojawiła się krew to ja bym uznała jako początek cyklu. :)

ciezko sie pisze jak sie wspina po skalach,siedzi w basenach badz w saunie. Takie mielismy swieta,troche nietypowo ale fajnie bylo.W miedzyczasie jeszcze praca i starczylo mi czasu na ogarniecie i wirtualne pousmiechanie sie do Was:):):):)

ciezko sie pisze jak sie wspina po skalach,siedzi w basenach badz w saunie. Takie mielismy swieta,troche nietypowo ale fajnie bylo.W miedzyczasie jeszcze praca i starczylo mi czasu na ogarniecie i wirtualne pousmiechanie sie do Was:):):):)
O proszę! Taka to pożyje! I bardzobaczymy dobrze! Trochę głową odpocznie.
A ja już myślałam, że przestałas nas lubić :)

reklama
Do góry