reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To witaj w klubie, bo ja też jestem od zawsze pesymistyczne nastawiona :p Nie spodziewam się za wiele, ale chcę żeby trochę ich było
Ej to ja za Twoje myślę pozytywnie. Tak bardzo, bardzo. To nie może się nie udać bo ostatki mojego pozytywnego myślenia się zmarnuje:)

Mąż mnie zawsze prostuje :D teraz reż to on pozytywnie podchodzi i mi każe się opanować :)

reklama
Weź pozwól trochę mi. Wytrzymałam 7 dni :)
Bez marudzenia i praktycznie bez stresu.
Teraz mnie wzięło bo ja nic nie czuje. Nic a nic. Zero.
I na finiszu chcesz sie wykończyć? ;) a co powiesz na to, ze ja po obu transferach nie miałam żadnych objawów, a jednak beta była?:)

Ewelin, nie stresuj komórek! O której ta wizyta? Czuje sie jak w poczekalni z Toba:)

Ale pamiętaj, że brak objawów nic nie znaczy :* jutro piękna beta będzie :)
Wiem. Na za wiele nie liczę tez. Bo gdyby nawet się udało to za wcześnie na cokolwiek. Ale wiesz jak to jest. Jak się człek oczyta o plamieniach przy zagniezdzeniu, bólach itp. historiach to głowa pracuje. A znając życie jakbym plamila albo miała bóle to tez panika :) niedogodzisz :)

I na finiszu chcesz sie wykończyć? ;) a co powiesz na to, ze ja po obu transferach nie miałam żadnych objawów, a jednak beta była?:)

Ewelin, nie stresuj komórek! O której ta wizyta? Czuje sie jak w poczekalni z Toba:)
Czekam na wyniki, które podobno mają być o 9.30 i wtedy wizyta. A brzuch coraz bardziej boli z nerwów :(
A i jeszcze rozmawiałam z embriologiem, bo chciałam dawce wybrać. Trochę mnie pocieszyl, bo powiedział, że w czwartek świeża dostawa będzie i będę miała w czym wybierać :D

reklama
Wiem. Na za wiele nie liczę tez. Bo gdyby nawet się udało to za wcześnie na cokolwiek. Ale wiesz jak to jest. Jak się człek oczyta o plamieniach przy zagniezdzeniu, bólach itp. historiach to głowa pracuje. A znając życie jakbym plamila albo miała bóle to tez panika :) niedogodzisz :)
Tak już nasza natura, że się boimy. Z tym nie wygramy nasza psychika robi swoje

Do góry