reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja, Wam wszystkim z bliska i z daleka życzę na te wspaniałe Święta co oznaką są tego, iż życie w nas trwa byście ot co, tak po prostu się KOCHALI....byście słyszaly, to co płynie z głębi Waszego serducha, byście siebie i swych bliskich szanowaly, byście odrzucaly od siebie wszystko to, co nas chce skłócić, poróżnić i zniechęcić do siebie nawzajem. Nie dajmy się zwariować, postarajmy się być dla bliskich i tych dalszych po prostu DOBRYMI LUDŹMI,. Odszukajmy w nas Dobro i pozwólmy mu trwać. Tego Wam i sobie życzę na te nadchodzące juz dziś święta. ......

reklama
Kochani zycze Wam spokojnych swiat. Aby kazdej z Nas powoli spelnialy sie marzenia w mniejszym stresie I bolu zarowno psychicznym jak i fizycznym. Aby kazda z Nas wytrwale dazyla do celu mimo wszelkich przeszkod.
A te Swieta zebyscie spedzily w cieplym rodzinnym gronie. Niestety ja w tym roku tylko z mezem ale tez bedziemy dbac o ciepla atmosfere ;)

Ewunka-dziekuje za twoje "literowki" nie mam polskiej klawiatury i jestem z siebie dumna,ze chociaz w polowie udalo mi sie to po polsku napisac....odpusc sobie,chociaz w Swieta,te zyczenia byly tez do Ciebie.:)

FB_IMG_1458979577280.jpg
Wesołych Świąt.
Spełnienia marzeń

Załączniki

• FB_IMG_1458979577280.jpg
    FB_IMG_1458979577280.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 606
reklama
Dziewczyny lekarz juz kazal mi powoli odstawiac progesteron, mam rozpiske zmniejszajaca dawki na 10 dni i koniec. Zostanie mi 18 tabletek, czy moge brac na wlasna reke tylko na noc??

Do góry