reklama
Haha a potem jak te psy będziemy stać pod drzwiamiO tym samym pomyślałam Ann zrobisz dla nas wyjątek i nas przygarniesz??
ewelin86
Fanka BB :)
Ciii Ale patrz przynajmniej na kanapie będziemy siedziałyHaha a potem jak te psy będziemy stać pod drzwiami
Hi hi rarytasikCiii Ale patrz przynajmniej na kanapie będziemy siedziały
Nie wiem czemu, ale jak zobaczyłam go to pomyślałam o aniceAnika,widzisz co Denver w zebach trzyma,extra dla Ciebie
anika11
Anne, padlam!!!! No leżę na kanapie i rycze ze śmiechu )Anika,widzisz co Denver w zebach trzyma,extra dla Ciebie
MagdaM33
przyśnie człowiek na chwilę i jest co poczytać. prrryyy szalone
ja nie czułam nic, ani jednej wyprodukowanej komórki. punkcję miałam tak wspaniale zrobioną że nie czułam nic ani jednej tbl pb nie łyknęłam i na drugi dzień do pracy poszłam
super fajnie przyrasta, byle do przodu. a który to dpt?
anika spokojnie, ja też nie robię wiele. na mojej głowie jest tylko święconka i zachciało mi się pieczonej szyneczki. i teraz jeszcze mi chodzi po głowie sałatka z tuńczyka i brzoskwiń, ale to nie wiem, zastanowię się to w każdej chwili można zrobić.
niedziela u mamy, poniedziałek u teściów, może dziadków. od każdego coś z domu przyniosę taki mam plan w tym roku :-)
Kciuki za wszystkie wizytujace dziewczęta dzisiaj!
A ja mam schize że nic nie czuję w Jajnikach choć dopiero jestem po 2 dawkach menopuru, nieźle zryty łeb co? A wy kiedy coś poczulyscie? Wybaczcie głupie pytanie..
ja nie czułam nic, ani jednej wyprodukowanej komórki. punkcję miałam tak wspaniale zrobioną że nie czułam nic ani jednej tbl pb nie łyknęłam i na drugi dzień do pracy poszłam
Dzisiejszy wynik bety 49,2 od poniedziałku (96 godzin) wzrost o 372 %. Więc chyba dobrze, mam taką nadzieję.
super fajnie przyrasta, byle do przodu. a który to dpt?
Aż mi głupio przy Was, bo ja na święta nie robię nic :/ mąż upiecze sernik bezglutenowy i to będzie masz wkład reszta u rodziców....
anika spokojnie, ja też nie robię wiele. na mojej głowie jest tylko święconka i zachciało mi się pieczonej szyneczki. i teraz jeszcze mi chodzi po głowie sałatka z tuńczyka i brzoskwiń, ale to nie wiem, zastanowię się to w każdej chwili można zrobić.
niedziela u mamy, poniedziałek u teściów, może dziadków. od każdego coś z domu przyniosę taki mam plan w tym roku :-)
annemarie
Anne, padlam!!!! No leżę na kanapie i rycze ze śmiechu )
Swinie maja moc!!! no kto by pomyslal
reklama
Bo z forumSwinie maja moc!!! no kto by pomyslal
Podziel się: