reklama
annemarie
Fanka BB :)
A ja znów czuje kłucie w jajnikach i boje się, że będzie hiperka :/
ewelin,a na jakim etapie jestes bo nie ogarniam
Zazdroszczę! !!a my mamy chate wolnawszystkie dzieciaki sie rozjechaly,tesciowa pojechala do siostry ,wiec na kompletnym luzie... siedze wlasnie w bigosie
![]()
Ej zalamujecie mnie....
Chyba mnie głupi sen z równowagi wybił
ewelin86
A ja nawet jeszcze nic nie jadłam, bo jakiś wstręt mam do jedzenia po tych zastrzykachJa już ciasto zrobiłam, sałatkę, pisanki i miesko :-) do mamy jedziemy więc tylko tak na smaka zrobiłam. Dziewczyny mnie za to mdli dziś i bolą jajka jak na @:/
Może rzeczywiście szukam byle czego i już trochę zaczynam się bać
Powiem Wam, że nawet nie chce mi się myśleć o świętach
ewelin86
Dziś będzie 3 dzień brania zastrzykówewelin,a na jakim etapie jestes bo nie ogarniam![]()
ewelin86
Nie masz się czym przejmować. Ja przy poprzednich stymulacjach też nic nie czułam i transferach. Ale znów kop w tyłek ode mnie!! Nie martw sięZazdroszczę! !!
Ej zalamujecie mnie....ja ani przy stymulacji ani po punkcji ani po transferze nie czuję nic.
masakra.
Chyba mnie głupi sen z równowagi wybił![]()
ewelin86
Nie dopiero po świętach idę we wtorekEwelin ja do wczoraj też żadnych objawów. Dopiero dziś czuję że coś się dzieje więc spokojnie. Idziesz jutro na kontrolę?
AłćNie masz się czym przejmować. Ja przy poprzednich stymulacjach też nic nie czułam i transferach. Ale znów kop w tyłek ode mnie!! Nie martw się:*
Biorę kudlacze w samochód i jadę w las odzyskiwać równowagę.
Ewelin za to Ty masz milion powodów do zmartwień
A o świętach tez mi się myśleć nie chce. Mecza mnie ostatnio.
reklama
I przyniesiesz mega dobre wieści. Kontynuując lawinę dobrych zdarzeń! Koniec kropka babiczki! ●●●Nie dopiero po świętach idę we wtorek![]()
Podziel się: