reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzionga, Martini, ja od 10 stycznia na prolutexie jestem, a brzuch niemal plaski, więc to nie od tego. Ale takie dawki progesteronu spowalniaja pracę jelit, wzmagają wzdęcia i zaparcia, więc to raczej to ;)

reklama
Dziewczyny czy brałyscie kwas foliowy przed transferem? Bo nie wiem czy brać.
Ja siedzę u fryzjera z folią na głowie i wyglądam jak kosmita :D ledwo narobilam te Wasze posty
Widzę, że nasze Guru szoruje taras :) tylko za bardzo go nie wyszoruj :p

? :) to na poważnie ? :)

Lek może powodować działania niepożądane, choć nie u każdego one występują. Bardzo często: ból, zaczerwienienie, świąd, podrażnienie lub obrzęk w miejscy wstrzyknięcia; skurcze macicy; krwawienie z pochwy. Często: zespół hiperstymulacji jajników (ból w dolnych partiach brzucha, uczucie pragnienia, złe samopoczucie, wymioty, wydalanie zmniejszonych ilości zagęszczonego moczu, zwiększenie masy ciała); ból głowy; wzdęcia; ból brzucha; zaparcia; nudności i wymioty; wrażliwość i/lub ból piersi; upławy z pochwy; podrażnienie, mrowienie lub świąd pochwy i skóry w okolicy; stwardnienie w miejscu wstrzyknięcia; zmęczenie. Niezbyt często: zmiany nastroju; zawroty głowy; bezsenność; zaburzenia żołądkowo-jelitowe (nadmierne wydzielanie gazów, bolesne skurcze, nudności); wysypka skórna (zaczerwienienie i zwiększona ciepłota skóry, swędzące bąble lub guzki, sucha, popękana skóra, obrzęk skóry); obrzęk lub/i powiększenie piersi; uczucie gorąca; ogólne poczucie dyskomfortu; ból. Nie należy prowadzić pojazdów ani obsługiwać urządzeń, jeśli odczuwane są senność i/lub zawroty głowy w trakcie stosowania leku Prolutex.

Powaznie :)

reklama
Do góry