reklama
anika11
Fanka BB :)
Powaznie? to na poważnie ?
MartiniM
Tez bym chciala plaski a nie jak dzieci z Afryki...Madzionga, Martini, ja od 10 stycznia na prolutexie jestem, a brzuch niemal plaski, więc to nie od tego. Ale takie dawki progesteronu spowalniaja pracę jelit, wzmagają wzdęcia i zaparcia, więc to raczej to
ewelin86
Dziewczyny czy brałyscie kwas foliowy przed transferem? Bo nie wiem czy brać.
Ja siedzę u fryzjera z folią na głowie i wyglądam jak kosmita ledwo narobilam te Wasze posty
Widzę, że nasze Guru szoruje taras tylko za bardzo go nie wyszoruj
Ja siedzę u fryzjera z folią na głowie i wyglądam jak kosmita ledwo narobilam te Wasze posty
annemarie
? to na poważnie ?
Lek może powodować działania niepożądane, choć nie u każdego one występują. Bardzo często: ból, zaczerwienienie, świąd, podrażnienie lub obrzęk w miejscy wstrzyknięcia; skurcze macicy; krwawienie z pochwy. Często: zespół hiperstymulacji jajników (ból w dolnych partiach brzucha, uczucie pragnienia, złe samopoczucie, wymioty, wydalanie zmniejszonych ilości zagęszczonego moczu, zwiększenie masy ciała); ból głowy; wzdęcia; ból brzucha; zaparcia; nudności i wymioty; wrażliwość i/lub ból piersi; upławy z pochwy; podrażnienie, mrowienie lub świąd pochwy i skóry w okolicy; stwardnienie w miejscu wstrzyknięcia; zmęczenie. Niezbyt często: zmiany nastroju; zawroty głowy; bezsenność; zaburzenia żołądkowo-jelitowe (nadmierne wydzielanie gazów, bolesne skurcze, nudności); wysypka skórna (zaczerwienienie i zwiększona ciepłota skóry, swędzące bąble lub guzki, sucha, popękana skóra, obrzęk skóry); obrzęk lub/i powiększenie piersi; uczucie gorąca; ogólne poczucie dyskomfortu; ból. Nie należy prowadzić pojazdów ani obsługiwać urządzeń, jeśli odczuwane są senność i/lub zawroty głowy w trakcie stosowania leku Prolutex.
Powaznie
ewelin86
Transfer pewnie dopiero w maju będzie, ale zacznę brać może juz po punkcji. A co jeszcze brać oprócz kwasu i magnezu?Ewelina, bierz koniecznie
iga2421
Dziewczyny czy brałyscie kwas foliowy przed transferem? Bo nie wiem czy brać.
Kosmitko kwas foliowy to nawet i pol roku przed ciaza mozesz brac
reklama
Ewunka
Pewnie kwas foliowy to podstawa łykaj.Dziewczyny czy brałyscie kwas foliowy przed transferem? Bo nie wiem czy brać.
Podziel się: