reklama
Ja tak miałam! 2 oddałam do badań klinicznych. Zaplodnili 6, 4 się tylko podzieliły i powstały 3 zarodki dwa miałam transferowane na świeżo a 1 najsłabszy 4b w 3 dobie czeka na crio..ale nie wierzę że mu się uda..dlatego kombinuje co tu zrobić żeby mi zaplodnili za 2 razem wszystkie (Strasznie dużo na tej ustawie tracimy. Ja nie korzystam z refundacji.
Jeżeli okaże się, że z moich 11 jaj jest 9 komórek z czego 6 się nadaje i może być zaplodnione i z tych 6 jeszcze coś odpadnie, to może się okazać, że zostanę z karteczka na następną stymulacje.
Juz kiedyś wyrażał swoje zdanie tj na ten temat. Powtórzę to jest chore !
Musi być wszystko udokumentowane.A jak ktoś powie ze to jego 3 procedura bo miał np.jedna w innej klinice(po to żeby zaplodnili wszystkie) to co wierzą mu na slowo czy trzeba jakieś zaświadczenie?
Dla mnie jest to strasznie smutne. Nie dość, że nie można się głośno odezwać o swoim problemie to jeszcze tu pod górkę robią.W Polsce zarodki mozna adoptowac,wiec dla niektorych par jest to ostateczna szansa.Mysle ,ze chetnych jest dosyc.Wiec szkoda ,ze ida w kanal
Z miłych rzeczy przed chwila wzięłam ostatni zastrzyk w mojej stymulacji. Ovitrelle i niech komórki mają moc
Ja też jestem prywatnieJa tak miałam! 2 oddałam do badań klinicznych. Zaplodnili 6, 4 się tylko podzieliły i powstały 3 zarodki dwa miałam transferowane na świeżo a 1 najsłabszy 4b w 3 dobie czeka na crio..ale nie wierzę że mu się uda..dlatego kombinuje co tu zrobić żeby mi zaplodnili za 2 razem wszystkie (
ewelin86
Fanka BB :)
Ja też nie korzystam z refundacji, a jednak możliwe, że coś tracę. Wiesz u mnie po stymulacji za dużo jajek to nie ma. Ale cieszę się, że chociaż zawsze jest te 6Strasznie dużo na tej ustawie tracimy. Ja nie korzystam z refundacji.
Jeżeli okaże się, że z moich 11 jaj jest 9 komórek z czego 6 się nadaje i może być zaplodnione i z tych 6 jeszcze coś odpadnie, to może się okazać, że zostanę z karteczka na następną stymulacje.
Juz kiedyś wyrażał swoje zdanie tj na ten temat. Powtórzę to jest chore !
ewelin86
Przesyłam Twoim jajeczkom moją moc Niech moc będzie z nimiMusi być wszystko udokumentowane.
Dla mnie jest to strasznie smutne. Nie dość, że nie można się głośno odezwać o swoim problemie to jeszcze tu pod górkę robią.
Z miłych rzeczy przed chwila wzięłam ostatni zastrzyk w mojej stymulacji. Ovitrelle i niech komórki mają moc
Musi być wszystko udokumentowane.
Dla mnie jest to strasznie smutne. Nie dość, że nie można się głośno odezwać o swoim problemie to jeszcze tu pod górkę robią.
ale jak udokumentowane? Dzwonią do kliniki gdzie niby miałam in v czy jak?
Ewunka
Nie każdy chce oddać swoje zarodki do adopcji niektórym jest bardzo ciężko podjąć taką decyzjie .W Polsce zarodki mozna adoptowac,wiec dla niektorych par jest to ostateczna szansa.Mysle ,ze chetnych jest dosyc.Wiec szkoda ,ze ida w kanal
reklama
Oczywiście masz rację. Ale idąc droga dedukcji jeżeli ktoś ma więcej to embriolog i tak 6 musi wybrać. A doskonale wiemy wszystkie, że nie zawsze super dobre blastocysty się zaadoptuja, tak jak te gorsze nie koniecznie muszą odpaśc.Ja też nie korzystam z refundacji, a jednak możliwe, że coś tracę. Wiesz u mnie po stymulacji za dużo jajek to nie ma. Ale cieszę się, że chociaż zawsze jest te 6
Ho ho ewelin biere w ciemno :-)Przesyłam Twoim jajeczkom moją moc Niech moc będzie z nimi
Podziel się: