reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny w czekaniu na relacje Aniki opowiem wam pewna historię.

Jest sobota,dziecko nie chce mi w dzień spać. 10 min to jest max. Mowie przeziębiony,nosek zapchany nie daje mu spać. Godzina 13 patrzę taki lejacy jakiś jest ,termometr mierze gorączkę 38,9 O ku... Matka się trzęsie,lży w oczach co tu robić?Tatuś bardziej przytomny- dawaj czopka paracetamol. Poszlo. Za pól godziny sprawdzam spadla gorączka 36,7 ufff... Szukamy jakiegoś lekarza prywatnie. Nikt nie odbiera. Jak pojedziemy na pogotowie to wyślą nas do szpitala. Dawaj pakować się w razie czego. W końcu udalo się dodzwonić do lekarki. Tak przyjmie nas ale dopiero 16.40. Czekamy. Żaba znowu ma cieple czolo. Pojechaliśmy do lekarza. Cala lewa strona podrażniona mocno ucho i gardło. Antybiotyk. Udało się znaleźć aptekę otwarta. Wróciliśmy do domu. Mierze gorączkę 38,7 znowu czopeczek. 19 poszedł spać. Za godzinę znowu się obudził znowu goraczka. Czopka nie można jeszcze dać. Zimne oklady na głowę co chwila zmieniam. O 22 czopek. Goraczka spada. Idziemy spać. W nocy znowu gorączka znowu czopek. A rano calkiem inne dziecko. Smieje się. Bawi. Trochę przeszlo. Ufff... Ale się strachu najadlam.

Walczysz o maluszka a potem wielki strach żeby się nic złego nie stało.
Przepraszam ze tak wam smece ale jeszcze to przezywam.
Na forum smecenie jest dozwolone:-)) :-)) :-)) nie martw się dzieci często tak choruja i na następny dzień tryskaja energią,moze być że po lekach tak sie ocknal.Zobaczysz jak dzisiaj będzie.Zycze bez atrakcji:-)

reklama
Melduję, ze Maluch pięknie rośnie, rusza się jak szalony i ma duże stopy  po krwiak nie ma śladu!!!! 
Super wiadomosci z rana - gratuluje :)
A ja w suwaczku ustawiam niebieski wozek , bo po tym co teraz lubie jesc sadze ,ze to na chloposzka :)
34bwdqk3vvnzu9j6.png

Witam moj rocznik:-D :-D :-D ale fajnie ,ze nie tylko ja taka młoda d....tutaj.Zostan koniecznie:-)) :-)) :-))
Ja też bardzo miło zaskoczona jestem tym że tyle tu dziewczyn o podobnym roczniku.Niespodzewalam się tego.Czasami podczytywalam to forum jak miałam moje wcześniejsze podejścia ale nie zdobyłam się na odwagę żeby się ujawnić. Blokował mnie mój rocznik moze to głupie się komuś wydaje ale myślałam że tu same młode ...Dlatego radość moja jeszcze większa że tyle tu pokrewnych dusz...

Ja też bardzo miło zaskoczona jestem tym że tyle tu dziewczyn o podobnym roczniku.Niespodzewalam się tego.Czasami podczytywalam to forum jak miałam moje wcześniejsze podejścia ale nie zdobyłam się na odwagę żeby się ujawnić. Blokował mnie mój rocznik moze to głupie się komuś wydaje ale myślałam że tu same młode ...Dlatego radość moja jeszcze większa że tyle tu pokrewnych dusz...
Tak jak mowisz:same młode :-)

reklama
Do góry