3-mam cie za słowoPrzy takiej Becie juz cie nie wykoluje.Ale podejscie jak najbardziej sluszne
reklama
Aniolkowa. Cudownie !!!!!!Kochane dziewczyny dziękuje za kciuki i wsparcie - z taką obstawą musi byc dobrze!!
Moje maleństwo ma sie dobrze, fika sobie w brzuszku i macha łapkami :-) pomachało do mamusi! Ma wszystkie części ciałka na miejscu i serduszko bije! Ulga nie do opisania i łzy szczęścia.
Kachna gratuluje bliźniaków i jeszcze parka! Cud marzenie!
Marta piękna Beta. Zobaczysz jak przyrasta ale juz sie ciesz :-)
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Hess-masz jakies sposoby na czerwona malpe ,zeby przylazla??? Nie wiem co jest grane,nigdy sie tak nie opozniala.czy ona do cholery nie wie ,ze za 2 tyg.mam wizyte??? wrrr,jak ja tego nie nawidzema przylezc to nie przylazi.
Ja przyspieszałam @ przed stymulacją bo tez mi zależało zeby szybciej przylazła. Tu masz przydatne informacje https://portal.abczdrowie.pl/jak-przyspieszyc-okres
Ewa651
Fanka BB :)
Aniolkowa gratulacje super ze wszystko dobrzeJa przyspieszałam @ przed stymulacją bo tez mi zależało zeby szybciej przylazła. Tu masz przydatne informacje https://portal.abczdrowie.pl/jak-przyspieszyc-okres
annemarie - na mnie działała tylko luteina lub duphaston. Ostatnimi czasy luteina - ta podjęzykowa - 2x 100mg przez ok 4-5 dni, potem odstawić i @ była po ok 2-3 dniach. Jak z góry chciałam mieć uregulowany okres, to lekarz kazał brać od 16dc przez 10 dni też 2x100mg. Czasem @ przychodziła w trakcie jeszcze brania Luteiny.
Monisia-dokad jedzisz do Czech?
Ja sie lecze w Reprogenesis w Brnie, czyli okolo 300 km z Katowic. Ceny troszke tansze ale opieka i podejscie wg mnie duzo lepsze. AnnaMarie a Ty sie leczysz gdzies?
EWA- WSZYSTKO OK?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Zaczynam w Teplicach w PronantaluJa sie lecze w Reprogenesis w Brnie, czyli okolo 300 km z Katowic. Ceny troszke tansze ale opieka i podejscie wg mnie duzo lepsze. AnnaMarie a Ty sie leczysz gdzies?
Podziel się: