reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po cesarce?

Hej.Jestem po 3 cesarkach,ostatnia 4 miesiące temu i myślę nad następną ciążą,ale boję się pęknięcia macicy.
Ja jestem po 4cc. Teraz minoe 4 mc od 4cc
...na poczatku przyszlego roku starania o 5 ciaze. Teraz 4 + cc to juz nie problem dla lekarzy. Ale najlepiej skonsultowac z lekarzem. Mi synek zmarl bo byl chory zaraz po cc. Wiec moja lekarka powiedziala ze najlepiej rok a minimum 6 mc ....wiec ustalilysmy ze tak 9-10 mc mozemy strtowac....oczywiscie jeatem po kontroli

reklama
Ja jestem po 4cc. Teraz minoe 4 mc od 4cc
...na poczatku przyszlego roku starania o 5 ciaze. Teraz 4 + cc to juz nie problem dla lekarzy. Ale najlepiej skonsultowac z lekarzem. Mi synek zmarl bo byl chory zaraz po cc. Wiec moja lekarka powiedziala ze najlepiej rok a minimum 6 mc ....wiec ustalilysmy ze tak 9-10 mc mozemy strtowac....oczywiscie jeatem po kontroli

ja jestem po 3 w tym po ostatniej ciazy blizniaczej i lekarz delikatnie dal mi do zrozumienia ze chyba juz dosc tych cesarek...8-)

W druga zaszlam pol roku po pierwszej a w blizniacza dokladnie rok i miesiac po drugiej cesarce :D nic sie w zadnym wypadku z blizna nie dzialo a robilam wszystko do konca normalnie ;) ciaze bezproblemowe :)
Ja właśnie jestem pół roku po cc synek odszedł w 25t poród przedwczesny teraz mam wizyte 6go I zastanawiam się czy dostanę zgodę tak bardzo bym. Chciała lekarz kazał zgłosić się po pół roku na posiew I cytologia I z wynikami badan

U mnie też będzie mała różnica. Termin na 19 marzec. 18 miesięcy między porodami. Pierwsze cięcie po akcji, i co dalej jeszcze nie wiadomo, ale raczej cięcie, bo za krótka przerwa.

reklama
Do góry