reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Księga kondolencyjna Kasi (Skrzat910) [*]

Kasiu to niesprawiedliwe ale tak miało być widocznie opiekuj się z góry córeczką i mężem bo będą potrzebowali twego wsparcia!!!

[*]

reklama
Kochana Kasieńko - skrzat910 będzie mi bardzo Ciebie brakowało :-( Na zawsze pozostaniesz w moim sercu i zawsze będe miło i ciepło Cię wspominać, czuwaj nad Anielką i Karolem.

Spoczywaj w spokoju Kochana
[*]
[*]
[*]

az przeszedł mnie dreszcz!
choc sie nie znamy zapalam swiatelko dla Ciebie [*]!
Niech Bog ma Ciebie I Twoja rodzinę w opiece!

Kasiu, Ty nasz dobry duszku, szalona świrusko, chodząca encyklopedio medyczna... Nie spotykałyśmy się często, ale za to jak ciekawie i intensywnie - ciuchowisko czy chłoptasie (pamiętasz nasze rozważania czy to był strażak czy wojskowy??)... A Twoje świetne opisy na gg?? Będzie mi ich brakowało...
Właśnie taką będę Cię pamiętać!!
Już zawsze będę żałować naszej niedoszłej kawy, ale pamiętaj - gdzieś kiedyś się spotkamy, a wtedy się o nią upomnę!!!

Czuwaj nad swoją śliczną córeczką Anielką i kochanym mężem Karolem, będą potrzebowali Twojego wsparcia i miłości z góry, najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla nich
[*]

reklama
Do góry