reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Moja Laura podrzuciła mi imie dla chlopca DENIS
Banankowa, mnie Konrad też się bardzo podobał, ale oczywiście S. się nie podobało
Anka, Denis naprawdę fajne imię
A u nas może będzie Dawid... S. nagle z tym wyskoczył i teraz ciągle Dawidkuje nawet już córkę swoją przekabacił i też mi już mówiła że jej się podoba. Hmm niby fajne imię i nawet mi pasuje, ale jakoś nie potrafię się do końca przekonać. Dobrze że jeszcze jest trochę czasu.
Anka, Denis naprawdę fajne imię
A u nas może będzie Dawid... S. nagle z tym wyskoczył i teraz ciągle Dawidkuje nawet już córkę swoją przekabacił i też mi już mówiła że jej się podoba. Hmm niby fajne imię i nawet mi pasuje, ale jakoś nie potrafię się do końca przekonać. Dobrze że jeszcze jest trochę czasu.
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Ja znam dwóch Denisów, obaj urodzeni w 1989 r więc chyba wtedy to imię było w modzie.
Mi się Denis podoba, fajne i rzadko spotykane.
Mi się Denis podoba, fajne i rzadko spotykane.
Szczebiotka
Fanka BB :)
Anka, Denis fajne w Niemczech, ja mam skojarzenia gorsze niż kryfina;-) tak więc osobiście w PL bym nie zaryzykowała.
U nas nadal debata ale jakoś nie możemy nic ustalić, jak tak dalej pójdzie zostanie Bianka bo to w sumie jedyne imie co do którego jesteśmy zgodni, choć jakoś w 100% nie jestem przekonana.
Mi się też Gabrsia bardzo podoba ale w bliskiej Rodzinie Męża jest jedna a On z kolei z Patrycją marudzi ale ja do tego imienia w ogóle nie jestem przekonana (wybacz Patrycjo;-)) przeglądam więc księgi imion może coś mi wpadnie w "oko" albo bardziej w serce:-) no i jakieś typowo polskie i trudne do wymówienia drugie imie wymyśleć trzeba żyjemy w uk, Synek ma na drugie Szczepan a stwierdziłam, że dzieci faworyzować nie można i kolejne też będę się z jakiś paskudnym, do wymowy tutaj, męczyć
U nas nadal debata ale jakoś nie możemy nic ustalić, jak tak dalej pójdzie zostanie Bianka bo to w sumie jedyne imie co do którego jesteśmy zgodni, choć jakoś w 100% nie jestem przekonana.
Mi się też Gabrsia bardzo podoba ale w bliskiej Rodzinie Męża jest jedna a On z kolei z Patrycją marudzi ale ja do tego imienia w ogóle nie jestem przekonana (wybacz Patrycjo;-)) przeglądam więc księgi imion może coś mi wpadnie w "oko" albo bardziej w serce:-) no i jakieś typowo polskie i trudne do wymówienia drugie imie wymyśleć trzeba żyjemy w uk, Synek ma na drugie Szczepan a stwierdziłam, że dzieci faworyzować nie można i kolejne też będę się z jakiś paskudnym, do wymowy tutaj, męczyć
ja to chyba do bardzo zboczonej podstawowki chodzilam dzieci uwielbiaja przekrecac imiona i ukladac wierszyki no i Denis, Alan i Filip w nich zycia nie mieli, a ja mam do teraz tylko jednoznaczne skojarzenia... moze jak poznam plec to choc polowa imion odpadnie, ale zdecydowac sie bedzie ciezko. niech ktos to zrobi za mnie, ale tak zebym byla zadowolona :-) a to nie bedzie proste, maruda ze mnie przebrzydla :-)
reklama
Podziel się: