reklama
Mój synek bardzo lubi książeczki z serii Akademia mądrego dziecka. Mamy dyzo książeczek, ale te wybiera zawsze jako pierwsze
Możesz sobie zobaczyć, czy Ci się podobają w Rossmannie, tam kupowałam.
Możesz sobie zobaczyć, czy Ci się podobają w Rossmannie, tam kupowałam.
Gosik880
Fanka BB :)
Ja polecam książeczki z okienkami wydawnictwa jupi jo. Są niezniszczalne i bardzo ciekawe.
Hitem była książka o myszce Stasiu:
Jaki to kolor? | Jupi Jo!
Książka z okienkowej serii Odkrywam świat zapoznaje najmłodsze dzieci z kolorami, pomaga je rozpoznawać i nazywać.
jupijo.pl
Mój dzień. Książka z okienkami
Ta urocza książeczka z ponad 75 okienkami do otwierania pomoże maluchowi uporządkować codzienne czynności. Na kolejnych stronach czeka na niego mnóstwo elementów do wyszukania, a także scenek, które wzbogacą jego wiedzę o świecie i podsuną wiele ciekawych...
www.swiatksiazki.pl
Nike wiem czy masz chłopca czy dziewczynkę, ale u mojego synka hitem była seria "Mały chłopiec", teraz ma 2,5 roku i w sumie lubi wszystkie książeczki z tej serii, ale jak był młodszy to pierwszym hitem był "Wóz strażacki Jacka", a potem w sumie każda kolejna mu się podobała. Akurat ta książeczka ("Wóz strażacki Jacka") wyróżnia się z serii, bo jest rymowana, a jednak większość książeczek z serii nie ma rymów. Zresztą moja córeczka ma teraz rok i 3 miesiące i też uwielbia książeczki z serii "Mały chłopiec"Hej, szukam książeczek dla 12 msc dziecka. Bylam w paru sklepach, zazwyczaj książeczki są od 2rż, i mają kartki. Ja szukam czegos w grubej oprawie, zeby dziecko moglo swobodnie nimi operować, czegoś rozwijającego, co jednoczesnie nie bedzie nudne. Jakie książeczki lubią wasze dzieci? Co polecacie?
Znam tylko pucio i kici kocia, a mnie szczerze mówiąc obie nie zachęcają.
Synek w młodszym wieku lubił też bardzo "Księgę dźwięków", a córeczka do niedawna uwielbiała "Baw się i dotknij. Na wsi." W wieku już nieco starszym niż rok synek uwielbiał "Pucia" (te duże ksiązki z głównej serii, małe na nim nie robiły wrażenia), wszelkie książki ze zdjęciami pojazdów, maszyn budowlanych itp, "Wydaje mi się, że widziałem Pingwina", "Bardzo głodna gąsienica" i pewnie jeszcze trochę by się tego znalazło, ale te mi jako pierwsze przychodzą do głowy
Również polecam.Nie wiem czy mogę tu polecić, ale na fb jest profil "Aktywne czytanie. Książki dla dzieci i młodzieży" nieskończona ilość polecajek
Tylko uważaj na portfel, bo od tej grupy można się uzależnić
aspekt
Fanka BB :)
Moje córki też wałkowały "Małego chłopca" z wielką miłościąNike wiem czy masz chłopca czy dziewczynkę, ale u mojego synka hitem była seria "Mały chłopiec", teraz ma 2,5 roku i w sumie lubi wszystkie książeczki z tej serii, ale jak był młodszy to pierwszym hitem był "Wóz strażacki Jacka", a potem w sumie każda kolejna mu się podobała. Akurat ta książeczka ("Wóz strażacki Jacka") wyróżnia się z serii, bo jest rymowana, a jednak większość książeczek z serii nie ma rymów. Zresztą moja córeczka ma teraz rok i 3 miesiące i też uwielbia książeczki z serii "Mały chłopiec"
Synek w młodszym wieku lubił też bardzo "Księgę dźwięków", a córeczka do niedawna uwielbiała "Baw się i dotknij. Na wsi." W wieku już nieco starszym niż rok synek uwielbiał "Pucia" (te duże ksiązki z głównej serii, małe na nim nie robiły wrażenia), wszelkie książki ze zdjęciami pojazdów, maszyn budowlanych itp, "Wydaje mi się, że widziałem Pingwina", "Bardzo głodna gąsienica" i pewnie jeszcze trochę by się tego znalazło, ale te mi jako pierwsze przychodzą do głowy
U nas okienka były niestety obrywane przez maluchy.
R
Różyczkowa
Gość
Moi chłopcy lubili serię "Mały chłopiec". To były książeczki np " Łodka Jurka ", " Karetka Mietka " itp, tego jest masa. Fajne bardzo grube strony.
reklama
Moje dzieci uwielbiają książeczki kartonowe od Wydawnictwa MD - idealnie nadają się dla maluchów, są bezpieczne, pieknie iliustrowane i mają fajne wierszyki z morałem. Polecam szczególnie Alarm w zagrodzie oraz Orkiestre słonika. Na ich www oraz funpage na Facebooku sa też konkursy. Polecam
Załączniki
reklama
Podziel się: