reklama
Ada2222
Fanka BB :)
Ja miałam krwiaka ale bez plamien. Lekarz mówił że mogą być krwawienia wtedy krwiak się oczyszcza. Jest to początek ciąży . Duże prawdopodobieństwo że albo właśnie się oczyszcza albo że sam się wchłonie tak jak to u nas było. Dużo zdrówka
Nanus
Aktywna w BB
dziękuje bardzoJa miałam krwiaka ale bez plamien. Lekarz mówił że mogą być krwawienia wtedy krwiak się oczyszcza. Jest to początek ciąży . Duże prawdopodobieństwo że albo właśnie się oczyszcza albo że sam się wchłonie tak jak to u nas było. Dużo zdrówka
Nelka85
Ja tak miałam. U mnie krwiak się oczyszczał. Ale jak się martwisz to zawsze możesz pojechać na IP i sprawdzićWitam jestem w 8 tygodniu, tydzień temu dostałam brązowe plamienia, wykryto u mnie krwiaka w macicy 2cm , dostałam duphaston 3x2 i plamienia znikły, dzisiaj dostałam dość obfite brązowe plamienia, czy któraś miała taką sytuacje ?
Madzia86G
Ja tak miałam w 6tygodniu, w 8/9 i potem w 12.
Było krwawienie, na badaniach wyszły krwiaki , był duphaston.
Potem miałam odłożyć bo wszystko wróciło do normy i znowu krwawiłam i był krwiak.
W 12 tygodniu zaprzestałam ponownie brania duphastonu bo "zakończyłam" niebezpieczny 1 trymestr i już wszystko będzie tetaz dobrze.
Noooo jak dostałam krwotoku to myślano że już jest po wszystkim i poroniłam.
Na szczęście ciąża zachowana, duży krwiak i w sumie duph łykałam do 15tygodnia.
Żywa krew- właśnie coś się dzieje , w tej chwili, najlepiej od razu jechać do lekarza lub na sor.
Brązowa krew- stara krew, coś gdzieś się zrobiło i wypływa stara krew.
Było krwawienie, na badaniach wyszły krwiaki , był duphaston.
Potem miałam odłożyć bo wszystko wróciło do normy i znowu krwawiłam i był krwiak.
W 12 tygodniu zaprzestałam ponownie brania duphastonu bo "zakończyłam" niebezpieczny 1 trymestr i już wszystko będzie tetaz dobrze.
Noooo jak dostałam krwotoku to myślano że już jest po wszystkim i poroniłam.
Na szczęście ciąża zachowana, duży krwiak i w sumie duph łykałam do 15tygodnia.
Żywa krew- właśnie coś się dzieje , w tej chwili, najlepiej od razu jechać do lekarza lub na sor.
Brązowa krew- stara krew, coś gdzieś się zrobiło i wypływa stara krew.
em_gie
Plamiłam od początku ciąży do końca 1 trymestru. Jeden ginekolog stwierdził, że mam liczne krwiaki, nierównomierny pęcherzy i mam czekać na poronienie. Drugi lekarz na spokojnie kontrolował stan, nawet zbytnio nic nie mówił na ten temat. Nie przyjmowałam żadnych leków na podtrzymanie. Plamieni raz były mocniejsze, raz słabsze.
Mój nierównomierny pęcherzy w niedziele kończy 6 tygodni i zaczyna odwzajemniać nam uśmiech
Życzę Ci aby i u Ciebie było wszystko dobrze, powodzenia
Mój nierównomierny pęcherzy w niedziele kończy 6 tygodni i zaczyna odwzajemniać nam uśmiech
Życzę Ci aby i u Ciebie było wszystko dobrze, powodzenia
Hej dziewczyny,
Ja właśnie wczoraj potwierdziłam swoją ciąże u lekarza na usg. Dziś jest równo 5 tygodni. Pani doktor powiedziała, ze ładny pęcherzyk. Tylko są małe krwiaczki. Zwiększyła mi dawkę luteiny do 2x2. Oczywiście trochę się martwię, bo w styczniu poroniłam….
Ja właśnie wczoraj potwierdziłam swoją ciąże u lekarza na usg. Dziś jest równo 5 tygodni. Pani doktor powiedziała, ze ładny pęcherzyk. Tylko są małe krwiaczki. Zwiększyła mi dawkę luteiny do 2x2. Oczywiście trochę się martwię, bo w styczniu poroniłam….
reklama
Nanus
Aktywna w BB
trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze u mnie krwiak zaczął się zmniejszać po dwóch tygodniach ale niestety po kolejnych dwóch (10tc) dowiedziałam się że serduszko nie bije i niestety tez tydzień temu miałam łyżeczkowanie, trzymam za ciebie kciuki i za maleństwoHej dziewczyny,