Przychodzę do was znowu z pytaniem, podczas wizyty 6 dni po terminie miesiączki dostałam lekkiego plamieni trwało chwile, pod wieczor strasznie się zdenerwowałam dostałam silnego krwawienia, bolało mnie okropnie podbrzusze i plecy aż do rana, tetaz krwawienie ustało ale bol podbrzusza i pleców jest nadal, nie wiem co robić, dzwoniłam do lekarzy do nikogo nie ma miejsca żeby mnie przyjęli
reklama
Rozwiązanie
Mi kiedyś spóźniał się okres 2 tygodnie, poszłam do gina, zbadał mnie i zaraz po dostałam okres. Dlatego myślę, że to jest okres i nie ma czym się stresować, szczególnie jak test wyszedł negatywny. Jeśli coś cię niepokoi to idź na pogotowie, ale obstawiam że to spóźniony okres. A spóźniony może byyc z wielu powodów np. stres że boisz się że jestes w ciąży i nie jesteś na to gotowa; stres ze jesteś w ciąży bo bardzo chcesz dziecka; istotna zmiana w twoim funkcjonowaniu np.rygorystyczna zmiana diety, zmiana klimatu ...itp
A jesteś w ciąży ?Wiesz co moje oststnie miesiączki właśnie tak wyglądały 2 dni powiedzmy że krwawiłam , a potem tylko ze 2 dni plamienia , i nie były to poronienia tak miałam
reklama
Mogłabym napisać do ciebie wiadomość prywatna ?Wiesz co moje oststnie miesiączki właśnie tak wyglądały 2 dni powiedzmy że krwawiłam , a potem tylko ze 2 dni plamienia , i nie były to poronienia tak miałam
Fado123
Fanka BB :)
oczywiście piszMogłabym napisać do ciebie wiadomość prywatna ?
Mi kiedyś spóźniał się okres 2 tygodnie, poszłam do gina, zbadał mnie i zaraz po dostałam okres. Dlatego myślę, że to jest okres i nie ma czym się stresować, szczególnie jak test wyszedł negatywny. Jeśli coś cię niepokoi to idź na pogotowie, ale obstawiam że to spóźniony okres. A spóźniony może byyc z wielu powodów np. stres że boisz się że jestes w ciąży i nie jesteś na to gotowa; stres ze jesteś w ciąży bo bardzo chcesz dziecka; istotna zmiana w twoim funkcjonowaniu np.rygorystyczna zmiana diety, zmiana klimatu ...itp
Podziel się: