reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie na wakacjach

Witam. W niedzielę zaczęłam plamić na brązowo (6tc), w poniedziałek byłam z tym u lekarza jednak ten stwierdził że nieznana przyczyna i zapisał luteinę 2x2 pod język ale niestety nie zrobił USG. We wtorek poszłam więc prywatnie i lekarz zrobił USG ale też nie podał przyczyny plamienia/krwawienia ale kazał brać jeszcze duphaston 3x2 i witaminy fembion 1x1 oraz acard 1x1. Dodam że obaj nie widzieli przeciwwskazań do wylotu do Albanii. Dzisiaj mamy niedzielę a ja pomimo brania tabletek dalej mam plamienia/krwawienia barwy brązowej, raz mniej raz więcej. Wracam dopiero 26.07 i sama nie wiem co robić. W dodatku czuje się okropnie, odrzuca mnie od jedzenia i mam ciągle mdłości a na myśl o luteinie jest mi niedobrze. Co robić? Może przyjmować luteinę dopochwowo? Zupełnie nie wiem co robić dalej

reklama
Luteina i duphaston sa progesteronem czy drugi lekarz wiedzial o luteinie to po po pierwsze, po drugie mdlosci i wstret fo jedzenia to normalne, po trzecie przy plamieniach staraj sie duzo odpoczywac i o ile nie bedziesz krwawic zywa krwia powinno sie wszydtko uspokoic ja przy jskich kolwiek plamieniach bym nie ryzkowala podruzy ale to juz twoja byla decyzja

dziwne kazda z dziewczyn z plamieniami miala tylko jeden z tych lekow ja rowniez plus nospa rozkurczowo ale nie jestem lekarzem milego odpoczynku

Rozmawiałam wczoraj że znajomą położną i powiedziała że jeśli się tak źle czuję to żeby do powrotu odstawić luteinę

Do góry