reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie implantacyjne

Ksygzywygzy

Początkująca w BB
Hej, jestem w 28 dniu cyklu (mam 31dn cykle) owulacja wypadała mi na 04.05. Stosunek bez zabezpieczenia, wczoraj zauważyłam przy podcieraniu różowe upławy, później podczas sikania poleciało troche brązowego, dzisiaj z rana test negatywny i minimalnie różowe upławy, rano ide na betę, nie wiem jak opisać tą wydzieline, ale nie wyglądała wgl na miesiączkę, tym bardziej że zawsze zaczyna sie full krew i skrzepy bez "ostrzeżenia”, czy któraś z was miała taką sytuacje i co z niej wynikło? Nie chce sie bez sensu nakręcać

reklama
Hej, jestem w 28 dniu cyklu (mam 31dn cykle) owulacja wypadała mi na 04.05. Stosunek bez zabezpieczenia, wczoraj zauważyłam przy podcieraniu różowe upławy, później podczas sikania poleciało troche brązowego, dzisiaj z rana test negatywny i minimalnie różowe upławy, rano ide na betę, nie wiem jak opisać tą wydzieline, ale nie wyglądała wgl na miesiączkę, tym bardziej że zawsze zaczyna sie full krew i skrzepy bez "ostrzeżenia”, czy któraś z was miała taką sytuacje i co z niej wynikło? Nie chce sie bez sensu nakręcać
Mogą być też jakieś zaburzenia hormonalne 🤷‍♀️ nawet jeśli wcześniej okresy wyglądały inaczej, nie jest powiedziane że tym razem będzie tak samo 😉 beta powinna już być wiarygodna

U mnie raz to było po prostu przed okresem a raz plamienie implantacyjne. Plamienie implantacyjne to u mnie było bardziej dużo podbarwionego na różowo/beżowo śluzu. Wyglądało jednak inaczej niż plamienie przed @. Beta wyszła mi 80 na 3 dni po ostatnim dniu plamienia (plamienie trwało 5 dni i zaczęło się ok. 5 dnia po owulacji).

Hej u mnie plamienie było różowe ze śluzem jakby płodnym a ciut wcześniej mocny ból jajnika, wieczorem tego samego dnia test z bladą kreską.

Do góry